Grozavu a vorbit despre excluderile lui Arnăutu, Antoche și Bolboașă din lotul Petrolului. Când va fi Tamuz într-o formă bună? „Ne-am asumat să-l primim în cadrul echipei”

Marius ANGHEL 18 Oct. 2018, 20:22 Campionat

La finalul meciului cu CS Mioveni, încheiat la egalitate, scor 0-0, antrenorul Petrolului, Leo Grozavu, a fost întrebat și de cei trei jucători excluși din lot. Portarul Mirel Bolboașă, mijlocașul Marius Antoche și atacantul Sergiu Arnăutu au fost trecuți pe „linie moartă”.

Bolboașă n-a prins niciun meci în acest sezon, Antoche a fost utilizat doar într-un singur joc, în timp ce Arnăutu e ultimul trecut pe tușă, după ce a bifat nouă jocuri și a marcat două goluri în acest campionat.

„A fost o decizie a mea personală. Am luat o decizie, nu vreau să o comentez. În momentul de față, ea rămâne la stare inițială. Vom vedea ce se întâmplă în continuare și, în funcție de anumite lucruri, vom vedea dacă revenim sau nu revenim. Mai multe nu vreau să comentez. A fost o chestie de vestiar, care nu era normal să se întâmple… dar nu vreau să dezvolt subiectul, pentru că nu e cazul”, a spus Grozavu, care a refuzat să comenteze întrebarea reporterului DigiSport, dacă adevăratul motiv al excluderii e cel că jucătorii ar fi fost prinși că jucau la pariuri.

Tamuz, apt 100 la sută abia anul următor

Leo Grozavu a vorbit și despre situația atacantului Toto Tamuz, încă într-o formă slabă și care nu reușește să se remarce la Ploiești, așa cum a făcut-o în precedenta perioadă în care a jucat la Petrolul. Tamuz a fost folosit în patru meciuri până acum, nu a marcat niciodată, iar în întâlnirea cu Luceafărul Oradea chiar a irosit un penalty.

„În momentul de față, noi încercăm să-l ajutăm pe Toto Tamuz pentru ca, la un moment dat, să ne ajute și el pe noi. E clar, a lipsit foarte mult de pe terenul de joc, a avut o problemă medicală pe care nu și-a recuperat-o în totalitate. Săptămâna trecută a lipsit foarte multe zile de la program, pentru că a fost plecat în Israel să-și rezolve cu viza. În momentul de față, îl așteptăm pe Toto. Cred că abia din primăvară sau, cel mai sigur, de la anul va fi într-o formă bună. Ne-am asumat să-l primim în cadrul echipei, este un jucător care știm cu toții că poate foarte mult, dar numai în momentul în care are o formă fizică bună. Dacă nu are o formă fizică bună, indiferent cum s-ar numi el, că e vorba de Toto sau de orice alt jucător, e foarte greu să ajute echipa dacă nu are cu ce”, a comentat Grozavu la microfonul DigiSport.

Marius ANGHEL 18 Oct. 2018, 20:22 Campionat
Pe aceeași temă