Gloria Buzău, victorie la pas în fața Pojorâtei

Adrian Soare, Marius ANGHEL 16 Nov. 2015, 15:05 Campionat

Deși măcinată de scandalul uriaș iscat în urma unor acuzații privind implicarea în Mafia pariuriurilor, Gloria Buzău a reușit, sâmbătă, să obțină al doilea rezultat pozitiv în campionat, de această dată, în etapa a 14-a a Ligii 2, câștigând la pas, scor 4-0, confruntarea de pe teren propriu cu Bucovina Pojorâta.

Echipa lui Viorel Ion a apăsat pedala de accelerație încă din startul partidei, însă primul gol a fost marcat dintr-un penalty obținut de Nini Popescu la capătul unei acțiuni personale și transformat cu emoții de Adrian Răduca (28). Gazdele și-au dublat avantajul destul de repede, grație tânărului Danciu (32), care, de la marginea careului, a trimis mingea în vinclu, lasându-l fără replică pe portarul Bucovinei. A fost, de altfel, scorul consemnat la finalul primei reprize, iar buzoienii luau o opțiune serioasă în privința acontării celor trei puncte puse la bătaie.

După pauză, formația din Crâng și-a arătat din nou apetitul ofensiv, înscriind încă două goluri prin același jucător, Dorin Burlacu (52, 57). Acesta a transformat mai întâi o lovitură de pedeapsă obținută tot de el după ce fusese faultat de Răuță, ultimul aflat în postură de ultim apărător, pentru care a și fost eliminat . La doar câteva minute, extrema Gloriei a finalizat o acțiune personală cu un șut din interiorul careului, pe centrul porții, însă și cu ajutorul nesperat din partea goalkeeperului bucovinean, care a scăpat balonul ca pe săpun, printre mâini.

Astfel, gruparea buzoiană și-a trecut în cont o victorie care, după cum s-au desfășurat ostilitățile în teren, nu poate fi pusă la îndoială.

„Îmi asum această înfrângere, dar sunt dezamăgit de atitudinea jucătorilor mei în acest meci. Era un joc în care ne puneam speranțe, după problemele de la clubul lor, dar se pare că socoteala de acasă nu a fost aceeași cu cea din această deplasare. Din minutul 25 am început să facem multe greșeli personale, iar acest lucru ne-a costat. Am avut și noi două șanse de a reveni de la 0-2, dar nu le-am concretizat”, a declarat antrenorul Dănuț Mândrilă.

GLORIA BUZĂ‚U        4
BUCOVINA POJORÂTA    0

Răduca ”28 – pen., Danciu ”32, D. Burlacu ”52 – pen., ”57

D. Sârbu – A. Iordache, Ct. Vlaicu (cpt.), Vîrtej, S. Agache – Cl. Dumitrescu, G. Marcu – N. Popescu (Koprindzhiyski ”63), Danciu, D. Burlacu (Bobe ”75) – Răduca (Mug. Dedu ”71)
Rezerve neutilizate: Stoicescu – G. Ghiță, E. Chivu, M. Voicu
Antrenor: Viorel Ion

R. Pop – Juncănaru, A. Răuță, Patca, Duțică (Acostăchioae ”46) – Seb. Rus, V. Stănescu, Colța, Căinari (cpt.) – Buhăcianu (Pădurariu ”63), M. Coman (Răzlog ”53)
Rezerve neutilizate: Puianu – Turiță, Kuruc, Csatlos
Antrenor: Dănuț Mândrilă
Eliminat: A. Răuță 51 (roșu direct)

Stadion: Gloria (Buzău); Spectatori: 100; Arbitru: Ovidiu Petru Oprea 3 (Ploiești); Asistenți: Petruța Iugulescu 3 (Târgoviște) și Alexandra Theodora Apostu 3 (Bacău); Jucătorul meciului: Nini Popescu 3.

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 16 Nov. 2015, 15:05 Campionat
Pe aceeași temă