Gloria a remizat din nou, dar cu liderul!

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 14:47 Campionat

Specialistă în remize, Gloria Buzău, și-a mai trecut încă una în cont, la finalul confruntării de pe teren propriu cu liderul FC Clinceni. Partida disputată miercuri, în cadrul etapei cu numărul 12, s-a încheiat cu scorul de 2-2 după ce buzoienii au condus la un moment dat cu 2-0.

Gazdele au marcat primul gol prin Dumitru (18), care l-a învins pe Bolboașă cu un șut puternic de la 15 metri. Impulsionată de această reușită și simțind că este în stare de mai mult, echipa din Crâng a continuat să atace, iar, peste câteva minute, eforturile au fost concretizate pe tabelă. Flancat de doi adversari, Verdeș (27) a trecut printre aceștia și a șutat plasat din interiorul careului, înscriind pentru 2-0, scor care i-a făcut pe cei prezenți în tribune să creadă că formația lor favorită a scăpat în învingătoare.

Oaspeții nu s-au lăsat însă intimidați și, puțin mai târziu, la o acțiune ofensivă, Artavazd Karamyan a centrat în careu, de unde fratele său, Arman (38), a redus din diferență după ce mingea a ,,mușcat” mai întâi din bara transversală și astfel meciul se relansa.

Gloria Buzău a intrat la cabine cu avantaj fragil, care putea fi anulat de Konyeha (48), dar șutul său a fost respins în corner de Stoicescu. Gazdele și-au mai trecut și ele în cont o ocazie, când Voicu (79) a șutat din cădere iar bara s-a opus golului.

Cum în fotbal ratările se răzbună, după doar două minute, FC Clinceni a izbutit să egaleze grație lui Artavazd Karamyan, care a transformat cu precizie un penalty obținut de fratele său după ce fusese faultat de fundașul Airinei.

Echipa lui Vioară a trecut pe lângă victorie, chiar în finalul partidei, după ce a aflat la numai opt metri de poartă, Pușcașu (90) nu a nimerit ținta, făcând ca tabela de marcaj să rămână înțepenită la 2-2.

GLORIA BUZĂ‚U – FC CLINCENI 2-2 (2-1)
Dumitru (18), Verdeș (27) / Arm. Karamyan (38), Art. Karamyan (81 – pen.)

Stoicescu – Airinei, Bîrsănel, Dăniță, Dumitru, Marcu, Mihăescu, Fl. Alexandru (Pușcașu 60), G. Ion (Voicu 72), Zamfir (Burlacu 54), Verdeș
Antrenor: Viorel Ion

Bolboașă – David, Marciuc, Vițelaru, Arm. Karamyan, Pușcaș (Dragomir 62), Stancu (Mbella 58), Konyeha, D. Popa, Art. Karamyan, Pălimaru
Antrenor: Florentin Rădulescu

Articol și foto de Adi SOARE

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 14:47 Campionat
Pe aceeași temă