Gigiu le ține pumnii celor de la FC Ploiești

11 May. 2009, 10:00 Campionat
Gigiu le ține pumnii celor de la FC Ploiești

Antrenorul Petre Gigiu este pe cale să devină un specialist al salvărilor de la retrogradare, după ce, anul trecut a rămas cu Municipal Câmpina în eșalonul secund, iar acum este aproape de a realiza același lucru și cu Minerul Lupeni, în seria a II-a a Ligii 2

.
Gigiu a realizat o adevărată performanță la Lupeni, Minerul având șapte meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care 5 victorii, ultima „ispravă” fiind victoria contra fostului lider, Internațional Pitești.

„Sper să ne salvăm, deși lupta este foarte grea” a  spus Gigiu, care are sub comandă și doi jucători împrumutați de la FC Ploiești, din iarnă, juniorul Andrei Zăpodeanu și Costel Vodiță.

„Zăpodeanu a jucat meci de meci și este un jucător ce crește, de care sunt mulțumit. Mă bucur că cei de la FC Ploiești au înțeles că este mai bine pentru el să nu facă tușa, ca rezervă a lui Alexe. Este un fotbalist constant, disciplinat și ambițios” spune Gigiu.

„Urez mult succes echipei FC Ploiești, care este în sufletul meu, deoarece am antrenat și eu acolo, echipa >, Astra. Ploieștiul este un oraș ce trebuie să revină în Liga I și este important să se realizeze această promovare. De asemenea, mă bucur pentru președintele Ștefan Chițu, cu care am lucrat la Câmpina” a mai comentat Gigiu. 

 

Articol scris de Marian Dima

11 May. 2009, 10:00 Campionat
Pe aceeași temă