FOTO | Momente de dramatism la Constanța și Timișoara. A fost nevoie de ambulanță pentru a lua și duce la spital doi jucători accidentați grav. Ce s-a întâmplat

Marius ANGHEL 24 Nov. 2018, 15:05 Campionat

Momente de dramatism la ultimele două meciuri programate în Liga 2 astăzi, în etapa a 18-a, la Constanța, acolo unde s-au întâlnit SSC Farul și Dacia Unirea Brăila, respectiv la Timișoara, acolo unde au jucat ASU Politehnica și Pandurii Târgu Jiu. În prima repriză a ambelor partide, câte un jucător s-a accidentat grav și a fost nevoie de intervenția ambulanțelor pentru a-i transporta la spital.

Twumasi, dus cu ambulanța la spital

La Constanța, în minutul 32, fundașul Farului Yeboah Twumasi s-a lovit rău în careul Brăilei, într-un duel la cap cu un adversar, s-a prăbușit necontrolat și a avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță, care l-au și transportat apoi la spital.

Meciul a fost întrerupt circa șapte minute după evenimentul nefericit, iar în locul lui Twumasi a fost introdus pe teren Yanis Roumadi.

Brînzan, ținut de la stadion și transportat la spital după ce a venit o altă ambulanță

De partea cealaltă, la Timișoara, în startul jocului, în minutul 8, căpitanul echipei Pandurii, Denis Brînzan, a fost lovit involuntar în tâmplă, în marginea terenului, de Vidrăsan, care a și primit cartonașul galben. Fundașul gorjenilor a fost semi inconștient după lovitură, au intervenit și medicii de pe ambulanță, însă aceștia au decis să-i acorde îngrijiri pentru început pe gazon, pentru a nu risca un eveniment tragic.

Fiindcă la stadion se afla doar o ambulanță echipată corespunzător, cealaltă având doar o trusă de prim ajutor și o cruce desenată pe ea, nu s-a permis plecare cu Brînzan la spital și s-a așteptat o altă ambulanță care să vină la stadion. Jucătorul a primit îngrijiri pentru moment la fața locului. Oficialii de pe banca tehnică a echipei Pandurii îi cereau observatorului să lase ambulanța să îl ducă pe Brînzan la spital.

Între timp, meciul a fost reluat după cinci minute, cu Milos Draca intrat pe teren în locul lui Denis Brînzan.

SSC Farul a câștigat cu 2-0 meciul cu Dacia Unirea Brăila, prin golurile marcate de Georgian Păun (11) și Momodou Jallow (61). La Timișoara, la pauză, ASU Poli și Pandurii se aflau la egalitate, scor 1-1, după golurile lui Daniel Pîrvulescu (15), pentru oaspeți, respectiv Alin Ignea (24), pentru gazde.

DESFĂ‚ȘURAREA meciurilor etapei a 18-a o puteți urmări AICI

Foto: fb FC Farul Constanța și Anda DELIU

Marius ANGHEL 24 Nov. 2018, 15:05 Campionat
Pe aceeași temă