Florin Marin: „O performanță extraordinară”

16 May. 2009, 13:59 Campionat
Florin Marin:

După victoria de la Giurgiu, cu scorul de 2-0, Ceahlăul este matematic promovată în prima ligă, deși actuala ediție de campionat nu s-a încheiat. Promovarea reprezintă o premieră pentru tehnicianul Florin Marin.

"Într-adevăr, este o primă realizare de acest gen și pentru mine, în cariera de antrenor. Tot respectul pentru jucători! Este o performanță extraordinară pentru acești copii. Au făcut sacrificii foarte mari și au muncit mult pentru a ajunge aici. Să nu uităm că nimeni nu ne acorda vreo șansă la începutul campionatului. A fost greu și pentru că am avut parte de o echipă cu totul nouă. Poate că am fost singurul care a crezut cu adevărat în realizarea obiectivelor acestei formații. De aceea, am o satisfacție mare", a declarat Florin Marin.

Președintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ștefan, a declarat că promovarea se suprapune în acest an cu aniversarea a 90 de ani de la înfiintarea clubului.
"Sper ca FRF să încredințeze clubului Ceahlăul organizarea unui meci al naționalei României din actuala campanie de calificare. Ar fi o încununare a eforturilor noastre depuse pentru fotbalul românesc și tot atunci am putea sărbatori 90 de ani de la înființarea clubului, dar și promovarea pe prima scenă fotbalistică", a declarat Gheorghe Ștefan.

Articol scris de Cristi Soroceanu

 

16 May. 2009, 13:59 Campionat
Pe aceeași temă