Felix Grigore este încântat de decizia Adunării Generale: „Oamenii au înțeles că fotbalul renaște la Craiova”

Mihai Andries 29 Jun. 2014, 00:04 Campionat
Felix Grigore este încântat de decizia Adunării Generale:**

CSU Craiova a făcut un nou pas spre promovarea în Liga 1, după ce Adunarea Generală a FRF a decis afilierea definitivă a echipei oltene. Președintele clubului, Felix Grigore este extrem de încântat de această hotărâre și spune că echipa lui este cea care va readuce Craiova în centrul fotbalului românesc și european.

„Am reușit să aducem o nouă bucurie oltenilor, una extraordinar de mare. Nu am făcut altceva decât să îmi fac datoria și sunt mulțumit că am reușit să o fac cât mai bine. Le mulțumesc celor care au votat afilierea definitivă, pentru că au înțeles că fotbalul renaște la Craiova. Era normal că noi să nu promovăm din moment ce ne-am câștigat dreptul pe teren. Nu avem vreo reclamație că am făcut ceva greșit. Am făcut totul corect pentru a putea promova”, a spus acesta în emisiunea „Liga de weekend” de la Sport Total FM.

Oficialul oltean spune că încă nu se gândește la recuperarea siglei de la Adrian Mititelu: „E un moment atât de frumos, încât aș prefera să spun când luăm stema într-o emisiune viitoare. Nu aș vrea să intru într-o astfel de discuție. Noi avem stema noastră, stemă cu care s-au făcut lucruri minunate la Craiova”.

„O să avem un buget îndestulător, vom avea ceea ce ne trebuie. Vom cheltui atât cât trebuie, dar nu vom arunca cu bani”, a adăugat președintele clubului CSU Craiova.

Mihai Andries 29 Jun. 2014, 00:04 Campionat
Pe aceeași temă