FCM Dorohoi preia „lanterna roșie”: „Avem sau nu ghinion, măcar să avem un pic de curaj”

Marius ANGHEL 10 Nov. 2014, 15:17 Campionat
FCM Dorohoi preia

FCM Dorohoi a căzut din nou pe ultima poziție a clasamentului Seriei I a Ligii 2 după desfășurarea ultimei etape, a 12-a. Formația botoșăneană a pierdut la limită, scor 0-1, sâmbătă, în deplasarea de la Unirea Slobozia, gazdele marcând golul decisiv în minutul 51 prin Marius Jianu. În ultimele 20 de minute ale partidei, jucătorii lui Vespazian Colban au evoluat în superioritate numerică după eliminarea lui Gabriel Lazăr, însă nu au putut egala, deși au avut cea mai bună evoluție în deplasare în acest campionat.

Dorohoienii se pot plânge și de faptul că au fost lipsiți de șansă, în prima repriză ratând în două rânduri deschiderea scorului. „Am stat numai la poarta lor, au avut eliminat un jucător și din minutul 70 au rămas și în 10 oameni. Nu am putut să dăm gol. Avem sau nu ghinion, măcar să avem un pic de curaj. Am făcut cel mai bun joc în deplasare, dar nu am putut lua puncte”, a declarat, pentru monitorulbt.ro, Victor Bordeanu, organizator de competiții la FCM.

La Slobozia, Vespazian Colban a folosit jucătorii: V. Prisacă – A. Vlaicu, G. Luca, Cososchi, Pavăl – Barabaș (T. Tudorache ”83), Vrabie, Orășanu (cpt.), Ed. Sandu – Grumezescu, Mateiuc (Juncănaru ”69). Rezerve neutilizate: Listaru – Amarinei, Stancoschi, Chiorescu.

În următoare etapă, a 13-a, FCM Dorohoi joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Rapid CFR Suceava.

Marius ANGHEL 10 Nov. 2014, 15:17 Campionat
Pe aceeași temă