FC UTA SA joacă meciul sezonului joi, la ora 14

Mihai Andries 03 Jun. 2014, 18:17 Campionat
FC UTA SA joacă** meciul sezonului joi, la ora 14

Federația Română de Fotbal a ignorat înțelegerea făcută de „oficialii” arădenilor și sătmărenilor vineri seara și a convocat-o pe FC UTA SA doar pentru ședința Comisiei de Disciplină de joi, de la ora 14. Practic, cu această ocazie, echipa arădeană de ligă secundă își joacă viitorul sau cel puțin continuă să spere că va ieși cumva din impasul financiar și organizatoric.

Iar șanse de reușită ar exista. Universitatea Craiova, echipă retrasă la un moment dat din competiție de Adrian Mititelu, a fost programată mult și bine în campionat pe baza întâmpinării făcute de administratorul judiciar. Ca și FC UTA SA, „Știința” era și ea în insolvență și a fost păsuită etape bune de neplata baremurilor de arbitraj fără a se ajunge la neprogramări. Gruparea din Calea Aurel Vlaicu speră să fie tratată la fel, chiar dacă solicitarea lor a venit cam târziu, adică în preziua celei de-a doua neprogramări dictate de la Casa Fotbalului.

Acum, pe baza acestei prevederi ce avantează grupările aflate în insolvență, utiștii așteaptă reprogramarea partidei cu Olimpia Satu Mare și programarea pentru ultima rundă a stagiunii, la Mioveni. Nu este exclus, însă, ca cel puțin în cazul în care „textiliștii” vor să rejoace confruntarea cu echipa lui Csik (și trebuie neapărat să o rejoace dacă nu vor să fie excluși din competiție pentru două înfrîngeri la „masa verde”) să fie obligați de Comisia de Disciplină să achite – totuși – cel puțin două-trei baremuri de arbitraj restante.

Se va ajunge din nou la cei 3500 sau 5000 de euro, bani pe care Adrian Marțian nu este dispus să-i dea și pe care nici Giovanni Catanzariti nu mai vrea să-i dea din propriul buzunar atâta timp cât tot dejeanul va avea apoi pretenții la locul de ligă secundă ca și păstrat în urma deciziei FRF de pe 28 mai.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 03 Jun. 2014, 18:17 Campionat
Pe aceeași temă