FC SNAGOV – PROGRESUL 2-2 / Egalul „dublelor”

07 Mar. 2009, 15:02 Campionat

Stadionul Voința din Ghermănești a găzduit a sâmbătă meciul dintre echipa gazdă, FC Snagov, și echipa aflată pe locul doi înaintea acestei etape, Progresul București.

 

Meciul a început practic de la scorul de 1-0 pentru echipa oaspete, după ce, în minutul 3, Ionuț Savu a fructificat o pasă în adâncime venită de la Roberto Iancu. După această faza meciul s-a echilibrat și scorul a rămas neschimbat până la pauză. Partea a doua a jocului i-a găsit mai hotărâți pe snagoveni. Ieșiți după doar zece minute petrecute la vestiare, jucătorii echipați în alb și roșu au început repriza secundă ‚foarte motivați. Astfel, în minutul 57, Petrea a restabilit egalitatea după ce a driblat trei jucători în careul oaspeților.

 

Bucuria gazdelor a fost întreruptă în mintul 73, când după un contraatac venit pe aceeași filieră ca și la prima reușită, Iancu-Savu, atacantul „bancar” a readus în avantaj echipa oaspete, reușind dubla. Din momentul în care jucătorii echipați complet în albastru au preluat conducerea, terenul parcă s-a înclinat spre poarta Progresului și la doar 4 minute de la golul marcat de Savu, Anton Petrea a reușit și el dubla pentru snagoveni. Până la finalul jocului jucătorii antrenați de Mihai Stoica au dominat copios, având chiar și un gol anulat pe motiv de offside și astfel Petrea a ratat ocazia de a reuși hat-trickul.

 

După meci părerile antrenorilor au fost împărțite, dar ambii antrenori au zâmbit când a venit vorba de arbitraj. Brigada condusă la centru de Mihai Ene, din București, a stârnit în dese rânduri nemulțumirea spectatorilor prezenți la meci. De altfel, părerea majorității a fost că „centralul” a exagerat cu galbenele. Tușierii nu s-au dezis nici ei de la maniera confuză de arbitraj, „ratând” de câteva ori offside-uri.

 


„Sunt mulțumit de rezultatul obținut, chiar dacă am condus de două ori. Din păcate am pierdut mult din cauza condiției fizice. Jucătorii s-au pregătit și ei cum au putut în această perioadă. După trei zile de când am preluat echipa pot spune că sunt mulțumit de modul în care au evoluat. Urmează un meci greu, contra Ceahlăului.”
, a declarat antrenorul Progresului, Gigi Mulțescu.

 

„Am fost conduși de două ori, dar nu consider că per total e un rezultat echitabil. Am dominat copios finalul de meci și meritam să câștigăm. Din păcate am ratat mult din apropierea porții și pe lângă asta a mai venit și golul anulat. Nu vreau să mă pronunț asupra deciziei arbitrului de a indica offside pentru că nu am văzut exact faza. Avem două puncte după primele două meciuri. Exact așa am început și în turul campionatului. Suntem în grafic. Ne punem mari speranțe în meciul următor, cu Suceava.”, a comentat antrenorul Snagovului, Mihai Stoica.

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei
 

07 Mar. 2009, 15:02 Campionat
Pe aceeași temă