FC Snagov a plecat la Iași! „E posibil să nu ne lase să jucăm”

03 Apr. 2012, 13:16 Campionat
FC Snagov a plecat la Iași!**

Vești bune dinspre Snagov. Deși oficialii echipei dădeau meciul cu Callatis, de sâmbătă, ca fiind ultimul din acest campionat, echipa a făcut rost de autocar și a plecat la ora 13:00 înspre Iași pentru a juca partida de mâine din etapa a XIX-a a Ligii a II-a cu CSMS.

Cu toate că deplasarea se va face, nu este sigur că meciul se va desfășura, deoarece antrenorul ilfovenilor nu știa nici la această oră dacă cele două baremuri către arbitrii, de la ultimele două meciuri de acasă, au fost achitate.

„S-a făcut rost de autocar și avem și cazarea asigurată. Suntem pe drum acum. Nu știm însă dacă s-au plătit datoriile către arbitrii și dacă ne vor lăsa să jucăm. Gabi Oprea s-a ocupat de tot, probabil a vorbit la Federație.”, a spus antrenorul principal al ilfovenilor, George Dumitru.

La Iași a plecat și fostul antrenor al ilfovenilor, cel care înaintea meciului cu CF Brăila și-a anunțat demisia, Laurențiu Tudor. „Nu s-a platit nimic. E posibil să ne ducem până acolo și să nu ne lase să jucăm. Ne prelungim agonia. Mă simt atașat de echipă, de asta merg la Iași.”, a spus „Doctorul”.

La meciul cu Mangalia, de sâmbătă, în tribuna oficială a snagovenilor a luat loc și Florin Prunea, președintele executive al ieșenilor, cât și Gheorghe Mihali, antrenor secund la adversarul din etapa a 19-a al echipei FC Snagov. Cei doi i-au spionat pe „alb-roșii”.

Articol și foto de Marius ANGHEL

03 Apr. 2012, 13:16 Campionat
Pe aceeași temă