FC Olt, victorie pentru consolidarea locului de pe podium

Marius ANGHEL 19 Mar. 2015, 14:13 Campionat
FC Olt,** victorie pentru consolidarea locului de pe podium

FC Olt Slatina s-a impus, scor 2-0, în meciul de pe teren propriu, din cadrul intermediarei, susținut în compania celor de la FC Bihor. Golurile au fost marcate de Alin Gligor și Mihai Căpățînă, ultimul aflat la prima „reușită” în eșalonul secund.

După o primă repriză încheiată la egalitate, în care slătinenii au avut două mari ocazii, dar și un penalty neacordat, după un henț evident al lui Pascariu, pe linia de 16 metri, în debutul actului secund Gligor a adus deschiderea de scor. În urma unei lovituri libere obținute de Bardu, purtătorul banderolei de căpitan, Alin Gligor, a trimis direct pe poartă, fără speranțe pentru goalkeeper-ul Fildan (min. 52).

Două minute mai târziu, Fîșie a reluat cu capul în poartă, de la bara a doua, o centrare a lui Vasile Gheorghe, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid (min. 54). Oaspeții au avut, de asemenea, un gol anulat, după o fază care l-a avut protagonist pe Pop (min. 72).

FC Olt Slatina a majorat avantajul în minutul 90, asigurându-și astfel cele trei puncte. Verdeș declanșează un contraatac, trimite în stânga pentru Rogoveanu, venit la susținere, mijlocașul își închide unghiul în încercarea de a dribla portarul, însă în cele din urmă îl găsește bine cu o pasă pe Mihai Căpățînă, care trimite în plasă pentru 2-0, punând astfel capăt întâlnirii (min. 90).

În urma succesului înregistrat, FC Olt Slatina își consolidează locul al treilea în clasamentul seriei, cu 30 de puncte acumulate. Gruparea pregătită de Dan Oprescu va avea parte de o deplasare lungă în runda actuală. Slătinenii vor pleca, joi, la Satu Mare, pentru disputa cu Olimpia, formație ce a încurcat liderul seriei, ACS Poli, în cadrul intermediarei de miercuri. De partea cealaltă, FC Bihor cade o poziție, pe 10, cu 16 puncte, iar rundă următoare, sâmbătă, primește vizita echipei Unirea Tărlungeni.

FC OLT SLATINA        2
FC BIHOR ORADEA    0

Gligor ”52, M. Căpățînă ”90

Nuno Claro – Anghelina, Fîșie, Gligor (cpt.), Covalschi (Giurcă ”38) – Ignea, V. Gheorghe – Bardu, Fl. Ștefan (M. Căpățînă ”73), Rogoveanu – Verdeș (Curtuiuș ”90+2)
Rezerve neutilizate: Mogoșanu – Ov. Morariu, Rezeanu, Bogdanovici
Antrenor: Dan Oprescu

Fildan – Letan, Fl. Lazăr (cpt.), Pascariu, Țoca – Haș, Bactăr (Ember ”60) – Fl. Pop, Sorian, Andor (Ludușan ”56) – Zs. Lukacs (Cigan ”46)
Rezerve neutilizate: Al. Sălăjan – Ban, A. Achim, Lorincz
Antrenor: Călin Cheregi

Stadion: 1 Mai (Slatina); Spectatori: 800; Arbitru: Andrei Lucian Țiții (Sibiu); Asistenți: Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea) și Ramona Doriana Bunget (Târgu Jiu); Jucătorul meciului: Alin Gligor.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 19 Mar. 2015, 14:13 Campionat
Pe aceeași temă