FC Olt scapă victoria din mână în ultimele minute!

Marius ANGHEL 12 Oct. 2012, 21:04 Campionat
FC Olt scapă victoria din mână** în ultimele minute!

Condusă de Sabin Ciurea, care asigură interimatul după demisia principalului Oprescu, FC Olt Slatina a ratat victoria cu CS Mioveni în ultimele minute de joc, încheind la egalitate scor 1-1.

Slătinenii au început în ofensivă încă de la fluierul de start, iar în minutul 16 Vâlcică a trecut pe lângă prima mare ocazie de gol. După o pasă greșită a portarului argeșenilor, mijlocașul a recuperat balonul, însă execuția din interiorul careului s-a dus peste poartă. Presingul avansat le-a adus golul. Găsit cu o pasă de Vigariu, atacantul Alex Marin a marcat, din interiorul careului, la colțul lung (min.36).

CS Mioveni a avut o singură acțiune notabilă în prima repriză, când șutul lui Emil Dică, din careu, a trecut pe lângă stâlpul porii lui Bordea.

Ene ar fi putut decide soarta întâlnirii în minutul 70. Atacantul, rămas singur cu portarul a ales să-l dribleze, însă și-a închis unghiul, iar execuția s-a dus în plasa laterală. Câteva minute mai târziu, oaspeții au avut o acțiune periculoasă. În urma unei centrări care a depășit apărarea, Bordea boxează balonul din fața lui Cotigă, „centralul” indică punctul cu var, însă este validată poziția de ofsaid semnalizată de asistent.

În minutul 80, Andrei David a fost la un pas de a majora avantajul, dar execuția sa din marginea careului s-a dus peste transversală. Ene a mai avut o bună oportunitate de a marca, însă șutul său din careu a fost respins de portarul Dănălache. În minutul 89, oaspeții au smuls un punct prin fostul aluminist Marius Pasăre, în urma unei faze care nu anunța nimic. După o centrare de pe stânga a lui Coșereanu, fundașul argeșenilor, nemarcat, reia în plasă, restabilind egalitatea, 1-1.

FC Olt Slatina: Bordea (cpt.), Dima, Irimescu, Crușoveanu (min. 65 Șerban), Giurcă, Quist, Vâlcică (min.75 Andrei David), Vigariu, Bancu (min.80 Pribac), Ene, Marin

CS Mioveni: Dănălache, Pasăre, Miulescu (min.46 Cotigă), Olteanu, Dumitrache, Mazilu, Boboc, Dică, Stancu (min. 60 Biceanu), Neaga (min.72 Simion), Coșereanu (cpt.)

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 12 Oct. 2012, 21:04 Campionat
Pe aceeași temă