FC Olt, în cădere liberă! Semieșecul cu orădenii i-a adus statutul de „lanternă”

Marius ANGHEL 11 Nov. 2012, 18:07 Campionat
FC Olt, în cădere liberă!** Semieșecul cu orădenii i-a adus statutul de „lanternă

FC Olt Slatina este în impas. Divizionara secundă a înregistrat al patrulea meci fără victorie în mandatul lui Corneliu Papură, încheind cu o remiză albă confruntarea de pe teren propriu cu Luceafărul Oradea.

FC Olt Slatina nu a reușit să se impună nici în confruntarea de pe teren propriu cu Luceafărul Oradea, rămânând în continuare fără victorie de la venirea tehnicianului Corneliu Papură. Meciul a a adus puține ocazii de poartă, prima repriză consemnând în dreptul slătinenilor un șut pe lângă bară din interiorul careului al lui Vîlcică (min.9) și o execuție de pe linia de 16 metri a lui Bancu, care de asemenea nu a găsit spațiul porții (min.15). Cea mai mare ocazie a partidei a aparținut celor de la Luceafărul Oradea.

Scăpat pe contraatac, Blănaru a șutat puternic din interiorul careului, însă execuția s-a oprit în bara din dreapta goalkeeper-ului Bordea (min.72). Oaspeții au mai avut o acțiune notabilă în debutul actului secund prin Ianc, a cărui reluare din marginea careului s-a dus peste poartă.
Mijlocașul de bandă, Nicușor Bancu, și-a încercat norocul cu un șut de la 17 metri, la colțul lung, însă balonul s-a dus pe lângă poartă, tabela rămânând neschimbată.

În urma remizei înregistrate, FC Olt Slatina a coborât pe ultimul loc în clasamentul seriei, cu 8 puncte acumulate, iar situația se complică. Etapa următoare, gruparea locală întâlnește, în deplasare, CSM Râmnicu Vâlcea.

Finalul turului îi mai aduce ca adversari formațiile FC Argeș și FCM Târgu Mureș.

FC Olt Slatina: Bordea (cpt.), Dima, Cosic, Săndulescu, Giurcă, Bancu, Vîlcică, Quist, Anghelina (min. 82 Andrei David), Vigariu (min. 23 Pribac), Sălăjan (min. 65 Ene).

Luceafărul Oradea: Miron, Mintaș, Achim, Ovidiu Ghilea (min. 67 Lupuț), Popescu (min. 86 Pantea), Ianc, Muntean, Letan (cpt.), Haș, Roșu (min. 58 Blănaru), Svarczkopf.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 11 Nov. 2012, 18:07 Campionat
Pe aceeași temă