FC Olt, eșec la limită cu Poli

02 Apr. 2012, 13:26 Campionat

FC Olt a pierdut, scor 1-2, duelul de pe teren propriu cu vicecampioana țării în sezonul trecut. Condusă la pauză cu scorul de 2-0, Dragalina a punctat pe tabelă în minutul 60, iar în ciuda eforturilor de a obține măcar un punct în fața liderului, misiunea a fost imposibilă, FC Timișoara fiind de neoprit din seria lungă a victoriilor.

Startul returului a adus adversari puternici celor de la FC Olt Slatina, care după primele trei etape rămân fără puncte acumulate. Gruparea pregătită de Dan Oprescu a pierdut, la limită, confruntarea cu FC Timișoara. Alb-vișiniii au început practic duelul cu viceampioana țării în sezonul trecut de la scorul de 1-0 pentru adversari. Surprinși pe contraatac, Popovici a marcat în minutul al doilea al partidei. Tot el a reușit dubla în minutul 28, după o fază aproape identică. Găsit bine cu o pasă pe culoar, atacantul a înscris cu o execuție frumoasă din 12 metri, pe lângă portarul Bordea, rezolvând în mare parte întâlnirea.

Alb-vișiniii au pus probleme serioase în actul secund

Alb-vișiniii au încercat să întoarcă rezultatul, amenințând buturile goalkeeper-ului celor de la FC Timișoara. Dragalina a ridicat tribuna în picioare în minutul 60. Găsit cu o pasă bună de Melcea, atacantul l-a depășit pe portarul Lepmets, ieșit în întâmpinare, trimițând mingea în plasă. Golul a adus o mai mare mobilizare în tabăra celor de la FC Olt, care au luptat până în ultimul minut pentru a obține măcar un punct. Huțanu a irosit o bună oportunitate de a restabili egalitatea pe tabela de marcaj, șutul acestuia din interiorul careului, fiind blocat în ultimul moment de Scutaru. În ciuda momentelor bune de joc, finalul meciului găsindu-i în jumătatea adversă, alb-vișiniii n-au reușit să dea lovitura de grație, FC Timișoara trecându-și în cont o victorie previzibilă. FC Olt Slatina se află în continuare pe loc retrogradabil, la un punct sub linia ce delimitează zona supraviețuirii. Miercuri, în cadrul etapei intermediare, alb-vișiniii întâlnesc, în deplasare, Unirea Alba-Iulia.

FC Olt: Bordea, Bogdanovici, Preda (12′ Crușoveanu), Lengyel, Bancu, Corneanu, Huțanu, Vâlcică (46′ Melcea), David (30′ Giurcă), Dragalina.

FC Timișoara: Lepmets, Belu, Mera, Scutaru, Sandu, Fuchs, Poparadu, Patraș, Popovici (76′, Chis), Goga (61′, Carstea), Axente (80′, Ricketts).

Text și foto: Gazeta Nouă

02 Apr. 2012, 13:26 Campionat
Pe aceeași temă