Fără eșec în ultimele șase etape, Alba Iulia vrea să bată în Trivale!

10 Nov. 2011, 14:45 Campionat
Fără eșec în ultimele șase etape,** Alba Iulia vrea să bată în Trivale!

Poziția excelentă pe care o ocupă în clasament o „obligă” pe Unirea Alba Iulia să creadă în șansa ei la Pitești, în meciul cu FC Argeș (sâmbătă, ora 11.00). Neînvinși de șase etape, elevii lui Gherman sunt conștienți că fiecare puncte este important și vor o continuitate pozitivă în rezultate.

„Vrem să jucăm mult mai bine decât în alte deplasări și sper să reușim să ne întoarcem cu puncte de la Pitești. Nu ne va fi ușor, întâlnim o echipă bună, iar în ultimele jocuri pe terenuri străine adversarele ne-au luat mult mai în serios decât în startul campionatului. Și-au dat seama că Alba Iulia reprezintă o echipă motivată și bine organizată. Sper să rămânem concentrați și să ne impunem”, a declarat Stelian Gherman.

„Stăm bine defensiv, să fim atenți la contraatacuri și să reușim să marcăm. Aș fi mulțumit să luăm cel puțin 4 puncte din cele 9 posibile, din cele trei jocuri rămase (n.r deplasari la Arges și Turda, respectiv Juventus București – acasa)”, a mai adăugat tehnicianul „alb-negrilor”.

Uniriștii cu probleme medicale, Petcuț și C. Cornea, nu vor face deplasarea la Pitești.

1 punct desparte cele două echipe în clasament înaintea etapei cu numarul treisprezece

articol scris de Lucian DANCIU

10 Nov. 2011, 14:45 Campionat
Pe aceeași temă