Fără căpitanul Ciprian Rus pe teren, UTA a bifat o premieră negativă la Pitești. Arădenii n-au marcat pentru prima dată în acest sezon. Situația echipei înaintea meciului cu Gloria

Marius ANGHEL 11 Nov. 2019, 15:22 Campionat
Fără căpitanul Ciprian Rus pe teren, UTA a bifat o premieră negativă la Pitești.** Arădenii n-au marcat pentru prima dată în acest sezon. Situația echipei înaintea meciului cu Gloria

UTA s-a ales cu două puncte utile din deplasările de la Cluj (1-1 cu „U” Cluj) și Pitești (0-0 cu Campionii FC Argeș), dar a bifat și o premieră negativă. Până la partida din Trivale, „roș-albii” au marcat în fiecare meci oficial din acest sezon, 13 din campionatul ligii secunde și trei de Cupa României.

Defensiva lui Ionuț Badea e prima care a rezistat în fața celui mai bun atac din Liga 2, lipsit, însă, de aportul golgheterului echipei. Suspendat, Ciprian Rus a absentat pentru prima oară din efectivul lui Laszlo Balint și, coincidență sau nu, UTA nu a găsit drumul spre plasa porții adverse. Mai mult, în weekendul în care nu jucat, atacantul arădean a și fost egalat pe prima poziție în clasamentul golgheterilor de Albert Voinea (Ripensia Timișoara) și Valentin Alexandru (SCM Gloria Buzău).

Toți au câte zece reușite în campionat, iar peste două zile Rus și Alexandru chiar se vor afla față în față în a doua intermediară a turului. Și tot în această săptămână, Octavian Ursu a devenit al treilea cel mai bun marcator al „Bătrânei Doamne”, cu patru reușite. Alexandru Ioniță și Diego Lorenzi au rămas la cota trei.

După ce au avut liber duminică, utiștii s-au întors la treabă luni dimineață. Se prefigurează absențe importante pentru „roș-albi” cu Buzăul, respectiv fundașul Alin Șeroni și mijlocașii Damian Isac și Diego Lorenzi. Asta pe lângă mai vechii indisponibili, Ciucur, Pușcaș, Coulibaly și Stancu. Iacob s-a antrenat, însă rămâne de văzut dacă va fi folosit în disputa cu trupa lui Ilie Stan.

Sursa: Sport Arad
Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 11 Nov. 2019, 15:22 Campionat
Pe aceeași temă