Falub: „Jucătorii noștri au venit la picnic la Satu Mare, cu atitudinea asta nu poți bate pe nimeni”

Marius ANGHEL 02 Mar. 2014, 00:55 Campionat
Falub:**

Antrenorului „Bătrânei Doamne” nu i s-a permis să ia loc pe banca tehnică și asta pentru că onor Cătălin Barbu e mai preocupat să dea replici scrise ziariștilor în loc să rezolve ce are de rezolvat la Federația Română de Fotbal. Adrian Falub a văzut din spatele gardului meciul, iar concluzia sa sună ca un avertisment la adresa jucătorilor.

„Ca să câștigi, trebuie să vrei. Când te duci la un meci de fotbal ca la o distracție, nu poți ieși învingător. Fotbalul nu e un hobby, nu e o miuță cu prietenii pe sintetic sau pe parchet, e o meserie. Atâta timp cât nu conștientizezi asta, cât nu ai o altă atitudine pe teren, fotbalul te va pedepsi ca la Satu Mare. Se mai întâmplă se pierzi meciuri, li se întâmplă și echipelor mari, însă contează și maniera în care o faci.”, consideră tehnicianul arădenilor.

De luni, acesta va schimba – oarecum – foaia cu elevii săi, în sensul în care va încerca să-i trezească la realitate pe cei care: „Cred că au venit la Arad la distracție, iar dacă echipa pierde și retrogradează pentru ei e totuna. De acum înainte vom conta doar pe cei care vor să joace fotbal, care-și respectă meseria și care vor alerga pe teren la aceeași intensitate din primul până în ultimul minut. Căci, repet, cu atitudinea de astăzi nu putem bate pe nimeni”, a adăugat Falub.

Sursa: Sport Arad

Foto: Kiss Adam

Marius ANGHEL 02 Mar. 2014, 00:55 Campionat
Pe aceeași temă