EXCLUSIV: Play-off-ul și play-out-ul Ligii a II-a încep în Vinerea Mare

Mihai Andries 11 Apr. 2014, 15:36 Campionat
EXCLUSIV: Play-off-ul și play-out-ul** Ligii a II-a încep în Vinerea Mare

În acest weekend se va pune punct final sezonului regulat al eșalonului secund, prilej cu care vom afla și ultimele echipe calificate în play-off-ul competiției. În ambele serii mai există doar un loc liber, însă bătălia este mult mai încinsă în est, acolo unde patru echipe au șanse teoretice de a prinde a șasea poziție – SC Bacău, Gloria Buzău, Unirea Tărlungeni și CF Brăila. În seria cealaltă, Olimpia și Gloria Bistrița au meci direct, sătmărenii având nevoie doar de un egal pentru a prinde play-off-ul.

Cluburile au obținut devansarea primei etape

În urmă cu câteva zile, Liga2.ro anunțat în exclusivitate că majoritatea cluburilor din eșalonul secund doresc devansarea debutului play-off-ului și play-out-ului cu cel puțin o zi, din cauza Sărbătorilor Pascale. La acea vreme, Auraș Brașoveanu făcea apel la președinții de cluburi să își exprime în mod oficial această dorință, pentru a avea baza pe care să înainteze cererea de devansare către forul federal.

Din surse sigure, Liga2.ro a aflat că acest demers a avut un rezultat pozitiv, astfel că prima rundă a fazei superioare a Ligii a II-a a fost mutată pe data de 18 aprilie, de la ora 17.00. Cel mai probabil, orice alte modificări de la această oră vor avea loc ca urmare a eventualelor televizări.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 11 Apr. 2014, 15:36 Campionat
Pe aceeași temă