EXCLUSIV: Callatis e în pragul desființării!

01 Aug. 2012, 16:15 Campionat
EXCLUSIV:** Callatis e în pragul desființării!

Această săptămână a debutat furtunos pentru Callatis Mangalia, care s-a trezit în situația de a abandona competiția, deși au depus cerere de înscriere! Din informațiile pe care le avem la această oră, clubului de fotbal i s-a redus finanțarea pentru noul sezon și în aceste condiții nu își mai poate continua activitatea în Liga a II-a din lipsă de bani!

Mai mult, se pare că autoritățile locale nu mai doresc nici înscrierea echipei la Liga a III-a, luându-se în discuție crearea unui centru de juniori. Vestea s-a răspândit cu repeziciune în localitate, cu atât mai mult cu jucătorii împrumutați de la Viitorul Constanța au fost trimiși înapoi, iar restul au fost trimiși în vacanță. Antrenorul Mugurel Cornățeanu a plecat de la echipă, în condițiile în care nu mai are pe cine să antreneze, iar majoritatea jucătorilor a început să își caute echipe!

Trist este faptul că toate aceste evenimente neplăcute au loc chiar în anul în care clubul aniversa 60 de ani de la fondare, astfel că în loc de sărbătoare, va avea loc „înmormântarea” clubului. Până la această oră, oficialii clubului nu au putut fi contactați pentru a da o declarație în privința situației clubului, dar informațiile venite dinspre Mangalia susțin că se speră într-o schimbare a situației măcar în al 25-lea ceas.

Vă reamintim că după alegerile locale care au dus la alegerea primarului Zanfir Iorgus, președintele Neculai Tănasă și-a dat demisia, motivând prin faptul că nu va avea sprijinul necesar din partea noului primar. Cum la Mangalia s-a decis repetarea alegerilor, Tănasă a revenit asupra deciziei inițiale, după ce noul ales, Radu Cristian, și-a exprimat inițial sprijinul pentru formația din sudul litoralului.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

01 Aug. 2012, 16:15 Campionat
Pe aceeași temă