Enache: „Relaxarea din final m-a costat o tensiune arterială crescută. Jucătorii vor fi sancționați”

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 14:38 Campionat
Enache:** „Relaxarea din final m-a costat o tensiune arterială crescută. Jucătorii vor fi sancționați

CSMS Iași a debutat cu dreptul în noul sezon, obținând o victorie meritată în deplasarea de la Târlungeni, 3-2 (1-0) cu nou-promovata Unirea. Ieșenii au condus cu 3-0 în repriza a doua, dar au trăit finalul de meci cu sufletul la gură după ce gazdele au reușit să înscrie de două ori în ultimele minute, pe fondul relaxării elevilor cu Costel Enache.

În ciuda victoriei obținute, antrenorul ieșenilor, Costel Enache, era extrem de supărat la finalul jocului pe faptul că elevii săi au dat dovadă de lipsă de concentrare în ultimele minute când au primit cele două goluri. Enache i-a amenințat chiar pe jucători cu sancțiuni.

„Sunt puțin dezamăgit și supărat, nu mă așteptam ca o echipă care se vrea matură să primească două goluri pe final, de o asemenea manieră. E păcat că am iscat acea furtună pe final de meci și puteam pierde tot ce am reușit să acumulăm până atunci. Am controlat meciul, știam că gazdele joacă organizat, am gestionat bine jocul. Păcat de finalul de meci, rezultatul lipsei de concentrare fiind o tensiune arterială crescută pentru mine și amenzi pentru jucători. Nu putem să rămânem indiferenți la o astfel de relaxare. În linia defensivă am fost nevoit să improvizez, nu am putut alinia cea mai bună formulă din cauza unor probleme de sănătate. Este normal să mai apară unele probleme, în condițiile în care Mihalache a fost folosit pentru prima dată pe postul de fundaș dreapta”, a declarat Costel Enache.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 14:38 Campionat
Pe aceeași temă