Egal alb la Mioveni după un joc de o factură slabă

Mihai Andries 04 May. 2013, 15:07 Campionat
Pe stadionul Orășenesc din Mioveni, formația din localitate a primit vizita celor de la Luceafărul Oradea, ocupanta locului 11 în clasamentul seriei a II-a. Prima ocazie a aparținut oaspeților, în minutul 8 Ianc executând o lovitură liberă de pe partea stângă însă mingea a lovit plasa laterală. În minutul 13, Dragalina execută un corner de pe partea stângă, Ayza prelungește în careu iar Olteanu trimite cu capul mult peste poartă. Au urmat minute bune de tatonare, cele două formații nereușind să pună în pericol poarta adversarului.
 
În minutul 27 Mazilu păcălește apărarea orădeană și scapă singur cu Sălăjan însă mingea șutată de mijlocașul gazdelor nu nimerește spațiul porții. Patru minute mai târziu Ayza este faultat la marginea careului de Cura iar gazdele beneficiează de o lovitură liberă periculoasă. Stancu execută peste zid dar și pe lângă poarta apărată de Sălăjan. 


În minutul 35 gazdele au cea mai mare ocazie de a deshide scorul, în urma unui corner executat de Dragalina, Pătrașcu a reluat periculos spre poarta apărată de Sălăjanu, un fundaș al oaspeților reușind să respingă. Cu trei minute înainte de pauză Mazilu șutează periculos din interiorul careului iar Sălăjan reușește să respingă mingea în lateral. 


În minutul 68 oaspeții ratează o ocazie importantă de a înscrie. Gh. Popescu scapă pe contraatac și șutează din interiorul careului însă Octavian Popescu reușește să rețină mingea. Cu trei minute înainte de final oaspeții rămân în inferioritate numerică în urma unei faze stupide, Ianc primind de două ori galben în acceași fază pentru tragere de timp. În urma unui joc slab făcut de cele două echipe partida s-a terminat la egalitate scor 0-0. 


CS Mioveni: Oct. Popescu – Cotigă, Fl. Pătrașcu, M. Olteanu, Dragu – Mazilu (’81 Marcu), Dragalina, Boboc (cpt.), I. Stancu (’70 Gălan) – Ayza, Arnăutu ( ’75 Vintilă)
Antrenor: Flavius Stoican


Luceafărul: Sălăjan – Letan (cpt.), Mintaș, Cura, Achim – Ghilea – Ianc, Haș, Muntean, C. Roșu ( ’75 Pop) – G. Popescu ( ’81 Bundea)
Antrenor: Florin Farcaș
 
 
La finalul partidei, antrenorul Flavius Stoican a declarat: „A fost un meci care îl puteam câștiga, din nou am ratat foarte mult și este păcat că nu am reușit să luăm toate cele trei puncte pentru că aveam mare nevoie de acestea pentru moralul nostru. Am întâlnit o echipă care s-a apărat în marea majoritate a timpului iar situațiile care le-am avut nu le-am fructificat iar meciul a fost din ce în ce mai greu. Înainte de joc am discutat cu băieții că avem mare nevoie de puncte, din punctul meu de vedere ei au fost conștienți de acest lucru, au avut determinare însă din nou nu am reușit să băgăm mingea în poartă. Mă așteptam totuși la Galan să schimbe puțin jocul de când a intrat pe teren. El este un jucător cu reale calități, dar din puctul meu de vedere trebuie să fie modesc și să muncească mai mult.”
 
 
Sursa: sportarges.ro
Foto: Mihai NEACȘU (Pitești)
Mihai Andries 04 May. 2013, 15:07 Campionat
Pe aceeași temă