„Echilibrul s-a rupt la penalty, dar și la eroarea lui Tufiși, nu știu ce a fost în capul lui”

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 16:55 Campionat

Antrenorul celor de la CSM Râmnicu Vâlcea a recunoscut superioritatea „Bătrânei Doamne” în disputa de sâmbătă, însă are regretele sale.

„Dacă tabela arată 3-0, înseamnă că victoria UTA-ei e meritată. Poate, am fi avut și noi ceva de spus dacă am fi fost mai atenți în prima repriză și am fi marcat măcar o dată. Dar, să nu uităm că UTA ne-a presat încă din primele minute și și-a creat și ceva ocazii, dar, fiindcă am stat bine în teren, s-a intrat cu scor alb la pauză. S-ar putea ca arădenii să se lupte la promovare, dar cred că vor avea și probleme în unele meciuri”, a precizat Laurențiu Tudor.

Tehnicianul oltenilor crede că erorile din startul reprizei secunde i-au fost fatale formației sale, iar aici nu a inclus și eventuala eroare a arbitrului la faza penalty-ului. „Ce dă arbitrul e normal și corect, oricum e tardiv acum. A fost aproape de fază, mă gândesc că a văzut foarte bine. Din păcate, s-au făcut greșeli impardonabile. Chiar nu știu ce a fost în capul lui Robert Tufiși când a ieșit din poartă la golul doi al UTA-ei. Era doar 1-0 și poate am fi putut reveni în joc”, mai spune „Doctorul”.

Deocamdată, acesta nu crede că echipa sa poate spera la altceva decât salvarea de la retrogradare. „Nu știu ce se va întâmpla în această serie. Se spune că Alba Iulia și Sibiu se vor retrage, apoi au revenit, nu mai poți crede nimic. Oricum, cu jucători tineri ca ai noștri, care nu știu să profite de momentele importante ale unei partide, e greu să speri la altceva decât salvarea de la retrogradare. Sau cel puțin asta e părerea mea acum”, a concluzionat Tudor, care se mai plânge de absența unui lider în cadrul lotului său.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 16:55 Campionat
Pe aceeași temă