Duelul protestatarilor

13 Nov. 2011, 11:56 Campionat
Duelul** protestatarilor

Partida dintre Victoria Brănești și FCM Bacău a început cu o întârziere de 10 minute, după o hotărâre comună a celor două echipe. Motivul este unul similar: nici unii, nici alții nu și-au primit banii de luni bune. Elevii lui Marin Dună au ales chiar o formă de protest care să fie sesizată de toată lumea: ei au intrat pe teren cu tricouri pe care era inscripționat mesajul : „Cât să mai îndurăm?”.

De cealaltă parte, FCM Bacău și-a continuat protestul început etapa trecută. Moldovenii consideră că au fost neîndreptățiți de către Federația Română de Fotbal, for care a dat câștig de cauză Stelei în litigiul legat de situația lui Eugen Baciu. Echipa lui Sechelariu solicită plata unor daune de 800 000 de euro, bani care ar rezolva toate problemele financiare existente în club.

„Avem o problemă cu Federația în cazul Baciu. Jucătorii au fost solidari cu interesele clubului. De aceea am continuat protestul și nu ne vom opri până nu se face dreptate. De acei bani depinde viața întregii echipe. S-a luat decizia greșită și sper ca echipa să își poată continua activitatea. Cei 800 000 de euro reprezintă bugetul clubului pentru un sezon. Mergem la TAS și sperăm ca acolo să ni se facă dreptate”, a declarat la sfârșitul meciului, Gheorghe Poenaru, antrenorul lui FCM Bacău.

Meciul dintre Victoria Brănești și FCM Bacău, care a contat pentru etapa a XIII-a a Ligii a doua, s-a încheiat cu scorul de 3-1 (2-0) în favoarea gazdelor. Golurile au fost marcate de Ciprian Stanciu (25), Zuluf (45), B. Oprea – pen (55) pentru alb-roșii, respectiv Lozeanu (87) pentru oaspeți.

articol scris de Gabriel MORARIU

13 Nov. 2011, 11:56 Campionat
Pe aceeași temă