Dorinel Munteanu, nemulțumit după ce Reșița a scos o remiză pe Cluj Arena: „Victorie ar fi fost rezultatul pe care l-am fi meritat”

Marius ANGHEL 01 Dec. 2019, 14:54 Campionat

CSM Reșița n-a mai învins Universitatea Cluj, așa cum o făcea la debutul sezonului, însă tot a plecat cu un punct de pe Cluj Arena, acolo unde sâmbătă după-amiază a înregistrat un 1-1 după ce a condus. Echipa din Valea Domanului obține al doilea punct în patru meciuri de când a fost preluată de Dorinel Munteanu, iar fostul internațional e nemulțumit.

Reșița a deschis scorul la Cluj prin Daniel Ene, în minutul 20, însă a ratat victoria cu Universitatea după ce Victor Dican a egalat în repriza secundă, în minutul 64. La această partidă, Dorinel Munteanu nu l-a mai inclus în primul „11”, pentru prima dată în acest sezon, pe portarul Cristian Zimmerann, în locul său apărând Adrian Horvat.

Dorinel Munteanu: „Dacă ar fi spus cineva că putem obține trei puncte la Cluj nu l-aș fi crezut”

După joc, Dorinel Munteanu a transmis că echipa sa ar fi meritat, la cum a decurs partida, să câștige.

„Înainte de meci, dacă ar fi spus cineva că putem obține trei puncte la Cluj nu l-aș fi crezut. Cred că acesta ar fi fost rezultatul pe care l-am fi meritat și care ne-ar fi avantajat foarte mult, adică o victorie. Am făcut o partidă foarte bună. În prima repriză am avut inițiativa, am avut câteva ocazii de a marca, iar în partea a doua a meciului am cedat deliberat terenul. Universitatea a fost periculoasă doar la acea fază fixă, când i-am scăpat din marcaj și ne-a egalat. Nu sunt mulțumit de rezultat, dar sunt mulțumit de jocul echipei și de organizarea ei.

Am avut doar două săptămâni la dispoziție ca să pregătim jocurile și obiectivul nostru rămâne deschis. Vrem să ne salvăm de la retrogradare. Pentru a face acest lucru, nu mai avem voie să facem greșeli. Am acceptat această provocare, de-a venit antrenor la Reșița pentru oraș și pentru suporterii echipei. Vreau să nu retrogradăm”, a spus Munteanu.

În tur, CSM Reșița a câștigat cu 2-0 meciul cu „U” Cluj, astfel că bănățenii au luat patru puncte din jocurile cu formația din Cluj-Napoca.

De când „Neamțul” a preluat echipa, CSM Reșița a înregistrat două înfrângeri, 0-1 cu Csikszereda și 1-2 cu Ripensia, și două egaluri, 3-3 cu Sportul Snagov și 1-1 cu „U” Cluj.

După 20 de etape, CSM Reșița ocupă locul 17, retrogradabil, cu 18 puncte. În ultimul meci din acest an, din runda a doua a returului, bănățenii joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu CS Mioveni, ocupanta locului 2.

Foto: CSM Reșița

Marius ANGHEL 01 Dec. 2019, 14:54 Campionat
Pe aceeași temă