Doi utiști, urmăriți la ultimul meci de emisari din Rusia. Și un club din Liga 1 e interesată de golgheterul arădenilor

Marius ANGHEL 04 Dec. 2018, 14:23 Campionat

În ciuda clasării pe o poziție modestă în Liga 2, abia pe locul 10, UTA atrage privirile unor cluburi străine pentru unii dintre jucătorii săi. Dacă Albert Stahl a petrecut cinci zile în probe la Borussia Dortmund, alți doi fotbaliști au avut șansa să se afirme chiar în ultimul meci de campionat.

Sâmbătă, cu ocazia confruntării cu Daco Getica, încheiată la egalitate, scor 1-1, emisari de la grupări din Rusia, însoțiți de impresarul român, Traian Gherghișan, i-au urmărit din tribunele arenei „Motorul” pe mijlocașul Stephan Yuri Coulibaly (20 de ani) și atacantul Ciprian Rus (27 de ani), scrie Sport Arad. „Oficialii” utiști au aflat de prezența rușilor, însă nu cunosc concluzia lor după prestațiile celor doi fotbaliști în remiza cu formația bucureșteană.

Însă, cei doi jucători au atras deja atenția și unor grupări cu pretenții din eșalonul secund, dar chiar și a unor prim-divizionare. De Rus, golgheterul la zi al „Bătrânei Doamne”, cu zece reușite, s-a interesat FC Voluntari, ultima echipă din Liga 1, anunță Sport Arad.

19 meciuri și 10 goluri sunt cifrele lui Ciprian Rus la UTA în acest sezon. Atacantul arădean a fost readus la echipă după ce ultima dată a jucat la Dunărea Călărași

18 meciuri, toate ca titular, are ivorianul Yuri Stephane Coulibaly în tricoul echipei UTA în acest sezon de Liga 2

Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 04 Dec. 2018, 14:23 Campionat
Pe aceeași temă