Din rezervă, Burlacu a devenit omul meciului cu SC Bacău: „Ne-am descătușat puțin mai ales că jucam în inferioritate numerică”

Adrian Soare, Marius ANGHEL 02 Sep. 2014, 18:01 Campionat
Din rezervă, Burlacu a devenit omul meciului cu SC Bacău:**

Introdus în teren cu două minute înainte de finalul primei reprize a meciului cu SC Bacău, Dorin Burlacu, a contribuit decisiv la victoria Gloriei Buzău, scor 2-1. Mai întâi a fost coautor la golul egalizator înscris de Dumitrescu, iar, în minutul 75, jucătorul grupării din Crâng a dat lovitura de grație.

Burlacu a reușit să marcheze eurogol, trimițând o,,torpilă” de la 25 de metri sub bara transversală și, astfel, toate cele trei puncte puse în joc au rămas la Buzău.

– Din rezervă ai devenit eroul meciului.
– Nu pot spune că am fost erou deoarece fără ajutorul colegilor nu puteam obține această victorie, una extrem de importantă. Cu toții ne facem datoria când intrăm pe teren iar asta s-a văzut. Mă bucur însă că am putut să îmi ajut echipa să câștige toate cele trei puncte. Eram conștienți că vom avea un meci greu împotriva unei adversare al cărei obiectiv este promovarea.

– Ce ai simțit în momentul în care ai marcat acel eurogol?
– Și pentru mine a fost o bucurie imensă când am văzut că mingea a intrat în poartă. Practic, ne-am descătușat puțin mai ales că jucam în inferioritate numerică. A fost o victorie muncită și meritată.

– Sincer, te mai așteptai să întoarceți rezultatul având în vedere că ați început partida cu handicap?
– Da. Spun asta fiindcă noi am încercat să jucăm în continuare și credeam că îi vom prinde pe contraatac sau la vreo fază fixă. După cum s-a putut observa, am luptat mult pentru a porni cu dreptul în noul sezon.

– Cât de mult contează acest succes pentru moralul echipei?
– Foarte mult. Este tare important cum începi campionatul iar pentru noi această victorie a venit cum nu se poate mai bine. Asta ne dă mare încredere pentru ceea ce urmează și sperăm să continuăm cu rezultate cât mai bune.

– Cum crezi că va fi această ediție de campionat pentru voi?
– Bineînțeles că se anunță un campionat destul de greu deoarece toate echipele s-au întărit în vară. Noi o vom lua, însă, pas cu pas. Ne pregătim la fel și vom încerca să luăm câte trei puncte la fiecare meci.

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 02 Sep. 2014, 18:01 Campionat
Pe aceeași temă