Din nou probleme cu „fluierașii” pentru UTA: „Am jucat și împotriva arbitrilor”

Marius ANGHEL 22 Sep. 2012, 15:56 Campionat
Din nou probleme cu „fluierașii

După ce Alba Iulia a fost privată de două lovituri de la 11 metri, „Bătrâna Doamnă” fost pusă la colț de arbitrii și în meciul cu nou promovata din județul Brașov. „Centralul” George Găman, dar și asistenții săi au luat destule decizii contestate, printre care și un penalty în favoarea oaspeților și două cartonașe roșii, unul de fiecare parte.

Ambii antrenori au avut ceva de reproșat brigăzii de arbitri, însă mai vehement a fost „principalul” UTA-ei. „Au existat mari erori de arbitraj. Practic, am jucat și împotriva arbitrilor, nu numai al celor de la Corona Brașov. Ce le reproșez? Fragmentarea excesivă a jocului, niște faulturi gratuite pentru adversari, poate și cartonașul roșu la Hiago. Mai cred și că nu a fost offside la pasa lui Gligor pentru Matei, când acesta scăpase singur cu portarul. Toate astea mă determină să cred că am jucat și împotriva arbitrajului și e al doilea meci consecutiv când ni se întâmplă să fim defavorizați”, a explicat Adrian Falub.

În fine, Daniel Bona nu a spus decât i s-a părut exagerată eliminarea lui Forika după intrarea la Geortge Neagu, însă, în rest nu a avut de comentat la prestația „fluerașilor”. Nici nu avea cum, din moment ce echipa sa a fost ușor favorizată. Pentru felul cum au condus meciul arbitri este elocventă și faza la care cele două tabere au fost la un pas de bătaie. După ce l-a eliminat pe Forika, George Găman a permis reluarea partidei fără a aștepta ca brașoveanul să iasă din incinta terenului. Mai mult, acesta din urmă s-a îndreptat spre tunel prin suprafeța de joc și toate astea sub privirile asistentului Gero Szabo, din Cluj. Când utiștii s-au sesizat și s-au repezit la Forika pentru a-l scoate de pe gazon, s-a născut un mol în care s-au împărțit câteva amabilități ce puteau evitate dacă pur și simplu arbitrii respectau regulamentul.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 22 Sep. 2012, 15:56 Campionat
Pe aceeași temă