Derby alb-violet pe Știința, între Poli și Argeș. Mugur Gușatu crede că l-a ghicit pe Nicolae Dică: „Asta vrea să implementeze la echipa sa”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 04 Oct. 2019, 15:24 Campionat
Derby alb-violet pe Știința, între Poli și Argeș.** Mugur Gușatu crede că l-a ghicit pe Nicolae Dică:

ASU Politehnica va juca în runda a 10-a a Ligii 2 pe micuța arenă Știința, cu Campionii FC Argeș, un derby al culorilor alb-violet. Pentru timișoreni, atmosfera a devenit mai relaxată după ce au câștigat cu Viitorul Pandurii (4-1). Fanii vor însă și un succes acasă, mai ales că, pe teren propriu, bănățenii nu au marcat niciun gol sezonul acesta. Meciul are loc sâmbătă, de la ora 14:00.

Antrenorul Mugur Gușatu se așteaptă ca Argeșul să joace în 4-3-3. „Așteptăm meciul cu încredere, chiar dacă avem unele probleme de lot, sunt câțiva jucători incerți. Eu am încredere că și ceilalți băieți vor intra în locul celor cu probleme, vor face un meci bun și vom ieși cu capul sus din această confruntare deloc ușoară. FC Argeș și-a anunțat candidatura la promovare, au un buget pe măsură, jucători de valoare din Liga 2. Va fi un meci spectaculos, sperăm să câștigăm. Am văzut meciul lor cu Turris, sunt o echipă solidă, au jucători foarte buni, un antrenor tânăr, este de notorietate că Dică a antrenat și la FCSB. Eu zic că vor încerca să joace 4-3-3, mai ales că Dică a evoluat și la Gică Hagi și cred că asta vrea să implementeze și la FC Argeș, un joc ofensiv. Are jucători de valoare, care speră că vor da multe goluri în această ediție de campionat. E și pe ei destulă presiune, nu va fi un meci ușor nici pentru ei”, a precizat Mugur Gușatu.

Alin Manea: „Avem un moral bun, dar și adversarul are”

Jucătorii incerți sunt Murariu, Bogdan Vasile, dar și Alin Manea. Va absenta în mod cert Călin Popescu, angrenat la naționala U19.

Alin Manea a fost la conferință și a spus că speră să fie apt de joc. „Ne așteaptă un meci important, dorim să legăm două victorii. Avem un moral bun după victoria de la Severin cu Viitorul Pandurii, o victorie la scor, care ne-a dat încredere. Avem un moral bun, dar și adversarul nostru are un moral bun, deoarece vine după o victorie cu Turris. Este important să legăm două victorii și să facem o treabă cât mai bună. Și noi, și suporterii așteptăm primul gol cât victoria”, a spus Manea.

Fabio Trip spune că e bine că acasă, chiar dacă nu s-a câștigat, nici nu s-a pierdut la scor. „Ne așteaptă un meci foarte greu, împotriva unei echipe bune. După victoria cu Pandurii, sperăm la o victorie mâine. Ne-am antrenat bine, suntem încrezători și cred că vom câștiga mâine. Nu aveam nicio victorie acasă, dar nici o înfrângere la scor. Nu am primit multe goluri, chiar dacă nu am marcat. Cred că după ziua de mâine vom marca și vom câștiga, mai ales acasă în fața propriilor suporteri”, a precizat Trip.

Înaintea desfășurării etapei a 10-a a Ligii 2, ASU Politehnica Timișoara se află pe locul 15, primul de deasupra pozițiilor retrogradabile, cu 9 puncte, iar Campionii FC Argeș are 16 puncte și e pe locul 6.

Meciul dintre cele două echipe care îmbracă echipament alb-violet are loc sâmbătă, de la ora 14:00, la Timișoara, pe arena Știința.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Politehnica Timișoara

Anda DELIU, Marius ANGHEL 04 Oct. 2019, 15:24 Campionat
Pe aceeași temă