Departe de podium

29 Mar. 2012, 10:09 Campionat
Departe de podium

La cinci locuri distanță de podium. Alro Slatina traversează o perioadă dificilă după eșecul de la Timișoara. Echipa locală are nevoie de puncte în următoarele etape de campionat pentru a nu se îndepărta de îndeplinirea obiectivului.

Gaz Metan Severin, UTA Arad, Chindia Târgoviște, FC Argeș și Unirea Alba Iulia sunt formațiile contrandidate în lupta pentru poziția a treia, care după 17 etape se află deasupra celor de la Alro în clasament. Ultima va fi adversara slătinenilor sâmbătă, pe stadionul „1 Mai”, într-un meci de importanță capitală pentru parcursul ulterior în returul de campionat. Un alt rezultat în afara victoriei în meciul cu echipa din Alba Iulia i-ar duce pe aluminiști departe de obiectivul ocupării unui loc pe podium. Președintele Jane Nițulescu spune că în acest moment elevii lui Mogoșanu păstrează șanse la locul al treilea, în condițiile în care alte grupări au primit puncte la masa verde.

„Neprezentarea lui Arieșul a dat niște puncte la cele care sunt în fața noastră, în speță lui Gaz Metan și lui UTA. Practic, acele trei puncte le vom contabiliza și noi, le vor contabiliza și celelalte. Întâmplarea face ca toate să joace la Arieșul – și Timișoara, și Bistrița, și noi. Iar majoritatea dintre noi jucăm cu Mureșul Deva acasă”

După înfrângerea de la Timișoara, conducerea executivă a clubului a dat un avertisment jucătorilor și staff-ului tehnic. Nițulescu vrea ca aluminiștii să aibă o altă atitudine în joc, iar în acest sens îi dă ca exemplu pe cei de la FC Olt. Oficialul aluminiștilor crede că echipa pregătită de Dan Oprescu va evita retrogradarea și spune că rezultatul partidei cu Gloria Bistrița a fost influențat de arbitraj.

„De obicei, așa se întâmplă, ăia care sunt sus, că nu e cazul să spun bogați și săraci, au avut niște astea. Cu siguranță se vor salva. Au atitudine în joc, aleargă, vor să joace. Aș vrea și eu ca jucătorii de la CS Alro să aibă aceeași atitudine”

În primele etape ale returului de campionat, Alro Slatina a înregistrat o victorie și o înfrângere. Echipa locală s-a impus cu 3-0 în partida în care a primit vizita celor de la FC Olt și a pierdut cu 0-2 jocul susținut la Timișoara.

sursa: Olt TV

29 Mar. 2012, 10:09 Campionat
Pe aceeași temă