De când și-au luat gândul de la licență, au uitat să câștige

08 Apr. 2012, 19:52 Campionat

Poli Timișoara a bifat al doilea egal consecutiv pe teren propriu (0-0 cu Alba Iulia) într-o singură săptămână.

Goga a fost lăsat pe bancă din nou, din cauza divergențelor pe care fotbalistul le are cu conducerea. Atacantul vrea din nou să își depună memoriu pentru a deveni liber, lucru pe care îl vor face aproape toți jucătorii lui Poli dacă nu își vor încasa cât mai curând salariile restante. În ciuda problemelor de la club, jucătorii timișoreni au încercat să câștige, pentru ei în primul rând și apoi pentru culorile echipei pe care încă o reprezintă, la fel ca în meciul cu Bistrița. Au fost însă ceva diferențe: vremea s-a răcit de ieri la Timișoara, iar tribunele au fost populate astăzi de doar 500 de spectatori, iar pe banca bănățenilor a stat secudul Adrian Stoicov, pentru că Vali Velcea a fost suspendat.

Cea mai importantă fază a primei reprize s-a consemnat în minutul 39, când Pătraș a nimerit bara cu un șut de la 20 de metri. La pauză a fost 0-0 și cea mai mare parte a reprizei secunde s-a jucat în jumătatea oaspeților, dar oamenii din ofensiva timișoreană au fost la fel de neinspirați ca în primele 45 de minute.

Cei de la Unirea puteau să se apropie de locul trei dacă erau ceva mai curajoși, însă le-a fost de ajuns un punct pe terenul de unde în acest sezon a mai plecat neînvinsă o singură echipă, Gloria Bistrița.

POLI TIMIȘOARA – UNIREA ALBA IULIA 0-0

Lepmets – Belu (’68 Dobricean), Mera, F. Ilie, F. Sandu – Chiș, Poparadu (cpt.), Pătraș – Popovici, Cârstea (’76 Goga), Ricketts (’58 Axente)
Antrenor: Vali Velcea

Pascal (cpt.) – N. Oltean, I. Stan, Șerban, M. Oprea – Oara, Ciofu, Militaru, M. Petrescu – Pleniceanu (’90+2 Pecarov) – S. Mureșan (’88 Florea)
Antrenor: Stelian Gherman

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

08 Apr. 2012, 19:52 Campionat
Pe aceeași temă