Daniel Pancu, momente emoționante după ce a fost demis de la Rapid: „Am plâns din 3 în 3 minute.” A răbufnit la adresa conducerii: „E urât ce face acum, cum procedează”

Marius ANGHEL 10 Mar. 2020, 11:40 Campionat
Daniel Pancu, momente emoționante după ce a fost demis de la Rapid:

Daniel Pancu a trecut prin momente emoționante după ce a fost demis de la Rapid, iar fostul antrenor al grupării din Giulești a explicat la ProSport LIVE ce l-a făcut să plângă în cursul zilei în care a fost îndepărtat de pe banca tehnică a echipei sale de suflet.

Pancu a răbufnit la adresa lui Victor Angelescu, toate acestea după ce principalul acționar al clubului din Giulești a transmis că antrenorul ar putea rămâne la Rapid, dar pe alt post, așa cum și clubul a anunțat oficial.

„Sunt puternic. Ieri am plâns toată ziua, e adevărat. Din 3 în 3 minute plângeam. Pe cuvânt. Mesajele de la suporteri și de la jucători m-au afectat. Mi-a trecut… ieri a fost mai greu pentru mine. E urât ce fac ei acum. E urât, pentru că nu se procedează așa. Ei au luat decizia să fiu demis și nu se mai pune problema să mergi la Pancu și să-i spui să rămână în club. Eu îmi asumam promovarea sau ratarea promovării.

Eu nu avem niciun obiectiv și ei au crezut în mine. Eu demisionam în momentul în care echipa nu mai avea șanse să promoveze și ceream doar un euro despăgubiri. Eu am zis că îmi dau demisia. Lucrurile sunt foarte clare. E foarte urât! Ă‚știa ar fi banii în mod normal, dar nu am pretenția asta. Doamne ferește! Ei mi-au dat hârtie că în patru zile lucrătoare. Banii sunt în tranșe, îi primesc într-un an. Nu e suma care a apărut (n.r. – 212.000 euro).

Tot stadionul mi-a cerut demisia. Asta e viața de antrenor. Nu am reacționat în niciun fel. Eu nu o să vorbesc urât nici despre domnul care a aruncat cu scara aceea în mine, și despre oamenii care m-au scuipat la gard”, a spus Daniel Pancu la ProSport LIVE.

„Poate el își dorește să rămână în cadrul clubului, poate își găsește altceva. Dacă el vrea, atunci e binevenit. El vrea să aibă o carieră de antrenor, dar noi suntem de acord ca el să rămână până își găsește altceva”
Victor Angelescu, acționar principal Rapid

„A fost cineva care a spus că își omoară copilul dacă plec la Steaua!”

Daniel Pancu a dezvăluit că a primit mesaje mai emoționante decât cele din perioada în care era ofertat de Gigi Becali ca să meargă la FCSB.

„A fost un mesaj când m-a ofertat Gigi Becali a treia oară. A fost cineva care a spus că își omoară copilul dacă plec la Steaua. Ieri am primit mesaje mult mai emoționante decât acel mesaj primit în urmă cu 12 ani”, a mai spus Pancu.

Rapid l-a demis pe Daniel Pancu deși era în obiectiv. Echipa e la doar două puncte de a doua clasată pe locul direct promovabil, CS Mioveni, și tot la două puncte de Turris Oltul, echipa situată pe poziția a treia, care duce la barajul pentru accederea în Liga 1. Până la finalul sezonului mai sunt de disputat 14 etape.

Articol scris de Cornel POPESCU

 

Marius ANGHEL 10 Mar. 2020, 11:40 Campionat
Pe aceeași temă