Daniel Pancu a primit credit să continue ca antrenor la Rapid. Primarul Dan Tudorache spune ce promisiuni a făcut „principalul”. Corsicanu’ a intervenit: „Mereu îl voi salva”

Marius ANGHEL 06 Nov. 2019, 14:09 Campionat
Daniel Pancu a primit credit să continue ca antrenor la Rapid.** Primarul Dan Tudorache spune ce promisiuni a făcut

Daniel Pancu (42 de ani) rămâne antrenorul echipei Rapid. Primarul Dan Tudorache a confirmat menținerea pe banca tehnică a legendei clubului, însă a spus și care sunt condițiile. Gigi Corsicanu’, liderul galeriei Rapid, a spus că rămânerea lui Pancu în funcție i se datorează și suporterilor.

Eșecul cu ultima clasată, 2-3 la Ghermănești, și faptul că echipa nu a câștigat în ultimele trei etape, dar și parcursul modest din acest sezon, a tulburat apele la Rapid în ultimele zile. S-a luat în discuție demiterea antrenorului Daniel Pancu, însă acesta va rămâne pe poziții cel puțin până la finalul turului. În urma ședințelor pe care le-a avut cu șefii clubului, acesta a promis că va redresa echipa până la finalul turului. Pancu a rămas și după ce a intervenit galeria.

Dan Tudorache: „Daniel Pancu e antrenor în continuare. I s-a dat credit”

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 și părintele noului Rapid, așa cum l-a catalogat chiar Daniel Pancu, a vorbit la GSP LIVE despre situația antrenorului.

„Situația e cum o știți. Daniel Pancu e antrenor în continuare. I s-a dat credit. A promis că va remedia situația și că până la finalul turului va fi în primele trei echipe. Daniel Pancu e un simbol! Rapidul are nevoie de Pancu și trebuie să rămână aici. A spus că va fi în primele trei la finalul turului. Așa a promis. Nu se pune problema să mai piardă meciuri. Nu mai poți promova dacă pierzi câteva meciuri”, a declarat Tudorache, unul dintre cei care vor să scape de antrenorul Daniel Pancu, însă căruia îi e frică de fanii Rapidului.

„Dacă m-aș simți principalul vinovat, m-aș simți, aș ridica mâna și aș pleca. Nu e cazul. Chiar nu mă simt vinovat de situația creată. E un lucru și sunt niște fapte asupra cărora atrag atenția de două-trei săptămâni, pentru că echipa e cu totul alta față de în urmă cu o lună”, spunea Daniel Pancu la finalul meciului cu Sportul Snagov, pierdut cu 2-3.

Gigi Corsicanu’: „Daniel Pancu merită credit. Chiar dacă pierdem o promovare, nu e un capăt de țară”

Despre rămânerea lui Daniel Pancu a vorbit și Gigi Corsicanu’, liderul galeriei Rapid. Acesta a spus că fanii l-au salvat pe antrenor de la demitere și că ratarea obiectivului promovării nu este o dramă.

„Am făcut un compromis când ne-am asociat cu primăria. Aveam de ales. Ori ne desființăm, ori facem un compromis. Am ales compromisul. Mereu voi interveni pentru a-l salva pe Pancu de la demitere. Da, am intervenit pentru Pancu. Atât timp cât mai are șanse, Daniel Pancu merită credit. Chiar dacă pierdem o promovare, nu e un capăt de țară, având în vedere ce a făcut Pancu pentru Rapid. Considerăm că Pancu merită credit. Face parte din familia Rapidului.

Da, s-a pus problema demiterii lui Pancu. Noi i-am zis lui Daniel: «Dacă vreodată vrei să te oprești, nu poți părăsi Rapidul. Ești singurul care reprezintă clubul cel mai bine».

Noi nu am avut performanțe mari. Noi nu venim pentru trofee. La Rapid mereu e stadionul plin.  Noi am fost înconjurați de mercenari”, a declarat Gheorghe Răducanu, zis Corsicanu’, la GSP LIVE.

După 13 meciuri desfășurate în 15 etape, Rapid ocupă locul 6 în Liga 2, cu 21 de puncte. În următoarea rundă, echipa giuleșteană joacă pe teren propriu, duminică, de la ora 12:00, cu Universitatea Cluj.

Marius ANGHEL 06 Nov. 2019, 14:09 Campionat
Pe aceeași temă