Damila, bucuroasă de semieșecul Coronei: „Dulcea este vâlcean de-al nostru”

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 22:10 Campionat
Damila, bucuroasă de semieșecul Coronei:**

Rezultatele din această etapă avantajează în special Damila Măciuca. Echipa vâlceană poate profita de presiunea creată de egalul lui FC Argeș la Brașov și ar putea promova în cazul în care ACS Poli se va încurca în ultimele două meciuri pe care le mai are de disputat.

Președintele clubului a felicitat prestația jucătorului piteșteni în fața Coronei, declarând că se va aștepta ca Damila să aibă un meci greu, în ultima etapă contra lui FC Argeș. Până atunci, Lucian Munteanu declară că jocul cu CSM Râmnicu Vâlcea din Zăvoi a devenit capital pentru promovare.

„După această etapă, șansele Damilei pentru Liga I au crescut. Maramureș a plecat neînvinsă de la UTA și cred că Poli va avea un meci infernal la Baia Mare, mai ales că echipa gazdă luptă pentru evitarea retrogradării. Corona nu a reușit să treacă de FC Argeș, iar la Târgu Mureș e greu să bați. Argeșenii s-au respectat în primul rând ca fotbaliști și au jucat foarte bine la Brașov. Adrian Dulcea este vâlcean de-al nostru, iar cele trei goluri ale lui ne-au bucurat foarte mult. Nici nu vreau să mă gândesc ce meci greu vom avea cu ei în ultima etapă. Pentru noi, meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea a devenit capital și trebuie să câștigăm neapărat în Zăvoi. Mergem în groapa cu lei să ieșim învingători”, a declarat Lucian Munteanu pentru fcdamila.ro.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 22:10 Campionat
Pe aceeași temă