„Dacă nu obținem trei puncte cu FC Bihor, celelalte meciuri câștigate n-au mare valoare”

17 Nov. 2011, 10:45 Campionat
„Dacă nu obținem trei puncte cu FC Bihor,** celelalte meciuri câștigate n-au mare valoare

Mijlocașul celor de la Alro, Ionuț Stancu, își dorește ca echipa locală să se impună în jocul pe care îl va susține în week-end, pe „1 Mai”, pentru a rămâne în zona superioară a clasamentului.

Cu 13 puncte din 15 câștigate în ultimele cinci etape de campionat, aluminiștii speră să bifeze o victorie sâmbătă, în partida în care vor primi vizita formației FC Bihor. Mijlocașul echipei slătinene, Ionuț Stancu, consideră că disputa cu orădenii nu va fi una ușoară, însă pentru elevii lui Mogoșanu un succes în această întâlnire este obligatoriu.

„Dacă nu reușim să facem un joc bun cu FC Bihor și să obținem cele trei puncte, atunci celelalte meciuri pe care le-am câștigat până acum n-au mare valoare. Trebuie să rămânem la plus în clasamentul adevărului. Sperăm să terminăm turul în primele locuri, însă va fi foarte greu. Avem două meciuri cu formații foarte bune. FC Bihor e o echipă bună a campionatului, acum depinde cum vom fi noi în ziua jocului”, a spus fostul fotbalist al Universității Craiova, care vede actualele ocupante ale primelor două poziții ale clasamentului seriei favorite în lupta pentru accederea în Liga I.

„Timișoara și Bistrița sunt principalele echipe care au cele mai mari șase la promovare. Ca loturi, condiții și altele. Însă, fiecare trage să promoveze”, a punctat Stancu.

„Cu Arieșul a fost cel mai bun meci, doar rezultatele ne dau liniște”

Jucătorul celor de la Alro spune că în următoarele întâlniri mai important va fi scorul înregistrat la final, decât prestația arătată în teren de echipă.

„Cu Arieșul Turda a fost cel mai bun meci al nostru de acasă, am câștigat cu 2-0. Nu am mai reușit deloc în jocurile de pe teren propriu să facem asta. Deși la prima vedere n-am făcut un joc prea bun din punct de vedere fotbalistic, doar rezultatul ne interesează. De la iarnă vom avea timp împreună cu antrenorii să punem la punct și alte lucruri. Acum trebuie să avem rezultate, doar ele ne dau liniște”, a mai declarat Ionuț Stancu.

sursa: Gazeta Nouă

17 Nov. 2011, 10:45 Campionat
Pe aceeași temă