„Dacă anumite cluburi nu iau licența, sperăm să accedem în Liga I”

06 Jan. 2012, 12:30 Campionat
„Dacă anumite cluburi nu iau licența,** sperăm să accedem în Liga I

Au pierdut contactul cu locurile ce duc în primul eșalon, dar se gândesc încă la promovare. Aluminiștii vor ca în returul de campionat să aibă un parcurs care să le permită ocuparea unui loc în zona superioară a clasamentului.

La 12 puncte de principalele candidate la promovare, Gloria Bistrița și FC Timișoara, formația slătineană încearcă să profite de eventualele probleme ce pot apărea în procesul de licențiere. Președintele executiv al clubului, Jane Nițulescu, își dorește ca 2012 să aducă celor de la Alro o poziție cât mai bună în ierarhia seriei.

„Vrem ce ne-am propus de când am venit la Slatina. O clasare cât mai sus, pe locurile trei-patru, care ne poate da speranțe, în situația în care anumite cluburi nu iau licența, să putem accede în Liga I. Sper să ne pregătim bine în iarna asta, să nu mai avem surprizele neplăcute de la începutul campionatului. Ca un blestem, și în campionatul 2010-2011 am plecat tot prost, iar acum, în campionatul 2011-2012 am plecat parcă și mai prost. Dar am reușit să adunăm 22 de puncte, să fim pe locul șapte în clasamentul la zi, pe locul patru în clasamentul adevărului”, a spus Nițulescu.

Oficialul aluminiștilor așteaptă ca în ultima jumătate a sezonului elevii lui Daniel Mogoșanu să aibă prestații reușite, care să readucă publicul în tribunele stadionului „1 Mai”.

„Noi sperăm să practicăm un fotbal de calitate, care să placă spectatorilor, suporterilor slătineni și din județul Olt și dorim din tot sufletul să fie cât mai mulți în tribună. Nu putem să-i aducem decât dacă vom avea rezultate și vom presta un joc bun”, a mai declarat Jane Nițulescu.

După un început ratat de stagiune, în care a acumulat doar trei puncte în șase etape, Alro a reușit să revină în prima jumătate a clasamentului. Formația slătineană a încheiat turul de campionat pe poziția a șaptea, la două lungimi distanță de podiumul seriei.

sursa: Olt TV

06 Jan. 2012, 12:30 Campionat
Pe aceeași temă