„Cu Juventus avem nevoie de agresivitate”

26 Oct. 2011, 10:08 Campionat

Căpitan de echipă al aluminiștilor în partida câștigată cu 1-0 în fața celor de la FC Argeș, Bogdan Vișa speră ca echipa slătineană să obțină puncte și sâmbătă, pe terenul formației Juventus București.

Succesul obținut pe „1 Mai” în compania echipei piteștene pare să fi readus încrederea printre fotbaliștii aflați sub comanda antrenorului Daniel Mogoșanu. Jucător de bază în angrenajul celor de la Alro, fundașul central Bogdan Vișa își dorește ca formația de pe Olt să nu mai irosească puncte în partidele susținute în fața propriilor suporteri.

„Noi sperăm din tot sufletul ca victoria asta să ne ajute să urcăm în clasament. Ne dorim ca în continuare să nu mai pierdem acasă”
, a punctat fotbalistul de 25 de ani.

„Să alergăm mult și putem câștiga”

Bogdan Vișa consideră că aluminiștii pot obține un succes în Capitală, în jocul în care vor avea ca adversară formația Juventus București, dacă vor da dovadă de determinare în teren.

„De la următoarele partide așteptăm cât mai multe victorii, pentru a ne putea apropia de locurile fruntașe. Ca să ne impune în deplasarea de la București, avem nevoie de agresivitate și putere de muncă. Să alergăm mult și așa cred că putem să câștigăm și acolo. Suntem foarte încrezători că ne putem întoarce cu un rezultat bun”, a mai declarat Vișa.

sursa: Gazeta Nouă

26 Oct. 2011, 10:08 Campionat
Pe aceeași temă