CSU „Goldiș”, în căutarea punctelor la Câmpia Turzii

13 Mar. 2009, 19:44 Campionat
CSU „Goldiș

CS Universitatea „Vasile Goldiș” vrea să dea lovitura sâmbătă la Câmpia Turzii, pentru a urca în clasament și, mai ales, pentru a se îndepărta de locul retrogradabil ocupat în prezent. Costel Bogoșel, la fel ca și în runda precedentă, este convins că echipa sa va intra la final în posesia celor trei puncte puse în joc.


„Totul este bine la echipă. Avem un moral ridicat și sunt convins că vom câștiga la Câmpia Turzii. Suntem peste ei din toate puncte de vedere și nu avem nici un motiv să nu câștigăm”, a declarat Costel Bogoșel.

 

Mai mult, fotbaliștii arădeni au intrat și în posesia primei de joc din partida cu Mureșul Deva, conducerea dorind să le ofere un plus de moral „studenților”. Bogoșel are și unele probleme de lot: Nicolau și Bota sunt suspendați, iar Remus Lung are probleme la gleznă. În aceste condiții, cuplul din apărare ar putea fi Aldea-Miculescu.

 

„Mi-a plăcut de Aldea cum s-a pregătit în această săptămănă. Cel mai probabil va fi titular la Câmpia Turzii”, a recunoscut tehnicianul grupării din Aradul Nou.

 

Cum Cristian Țârlea a marcat un gol spectaculos în runda precedentă are șanse mari de a fi titularizat. „Nu știu dacă Țârlea va fi titular. Luca sigur va juca în față, dar celălalt atacant nu știu care va fi”, a mai spus Bogoșel. Acesta ar putea trimite în teren următoarea formulă de echipă: Pășcălău – Filaret, Aldea, Miculescu, Negrita – Iambor, C. Roșca, Găldeanu, Mițiți – Cr.Luca, Țârlea.

 

Gazdele întâlnirii par convinse că își vor trece în cont cele 3 puncte, alături de ei fiind și turdenii (direct interesați de înfrângerea celor de la CS Universitatea, care să-i țină în subsolul clasamentului).

 

Tehnicianul Ioan Tătăran spune că elevii săi au avut două jocuri bune și că singura problemă de lot este absența lui Ghenți (suspendat), care va fi înlocuit cu Oroian. „Băieții își doresc foarte mult victoria și va fi o victorie de moral”, spune Tătăran. Echipa probabilă aliniată de Ioan Tătăran va fi următoarea: Szolomajer – Perde, Oroian, Mitrea, Sioecoban – Berchișan, Grigoroșcuță, Luca, Chioran – Fertea, Sancira.

 

Partida va fi arbitrată la centru de orădeanul Ciprian Danșa.

 

 

articol scris de Daniel Berar

 

13 Mar. 2009, 19:44 Campionat
Pe aceeași temă