CSMS Iași, fără trei titulari în meciul cu Unirea Tărlungeni

Mihai Andries 14 Nov. 2013, 19:10 Campionat
CSMS Iași, fără trei titulari** în meciul cu Unirea Tărlungeni

Antrenorul formației CSMS Iași, Marius Lăcătuș, nu va conta pe serviciile a trei titulari în meciul din prima etapă a retrurului, cu Unirea Tărlungeni, ce va avea loc sâmbătă, în Copou. Lipsesc stoperii Alex Crețu și Adrian Avrămia, primul suspendat, dar și convocat la lotul național de tineret, iar al doilea accidentat- Și atacantul Leonard Dobre este suspendat, în timp ce fundașul central Codruț Cioranu este accidentat de mai multă vreme. Astfel, Lăcătuș va fi nevoit să coboare în mijlocul apărării unul dintre mijlocași, cel mai probabil pe Mihalache.

„Din păcate, sunt câteva probleme de efectiv, jucători care până acum au evoluat ca titulari. Sperăm să găsim soluțiile cele mai bune pentru a-i putea înlocui și bineînțeles să obținem un rezultat bun. Crețu, Dobre și Avrămia nu vor evolua sâmbătă. Din păcate, acești jucători erau sub 21 ani și trebuie să căutăm varianta să fim și conform regulamentului”, a declarat antrenorul Marius Lăcătuș.

Tehnicianul a explicat cum vrea să învingă Tărlungeniul, sâmbătă: „Nu va fi un meci ușor, depinde cum evoluăm noi, sper ca echipa să crească de la meci la meci iar modul în care s-au pregătit în această săptămână îmi dau speranța că sâmbătă vom avea parte de un joc bun și de un rezultat pe măsură. Jucăm acasă, trebuie să punem o presiune pe adversari, să încercăm să-i aducem în situațiile de a greși atât din punct de vedere tactic, cât și din punct de vedere individual. În ceea ce ne privește pe noi, sper să scoatem în evidență calitățile tehnice pe care le avem și ce antrenăm într-o lună de zile, modul în care ne-am pregătit. De asemenea, vrem să punem în valoare apetitul ofensiv, aștept un aport mai mare în ofensivă al mijlocașilor centrali și al fundașilor laterali”.

Lăcătuș s-a referit și la Avrămia și Herghelegiu, cei doi internaționali de tineret care refuză să-și prelungească contractele cu CSMS.

„Cu Avrămia și Herghelegiu am discutat și eu, a discutat și conducerea clubului. Li s-au făcut oferte de prelungire a contractelor, dar nu cred că vor rămâne. Probabil au primit oferte mai bune și cred că au semnat deja cu alte cluburi. Așa sunt fotbaliștii, fiecare își vede interesul”, a declarat Lăcătuș.

 

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Mihai Andries 14 Nov. 2013, 19:10 Campionat
Pe aceeași temă