CSM Reșița a avut două săptămâni la dispoziție să pregătească meciul cu Rapid. Dorinel Munteanu: „Mergem să facem un joc bun și să câștigăm un punct sau puncte”

Marius ANGHEL 07 Mar. 2020, 09:38 Campionat
CSM Reșița a avut două săptămâni la dispoziție să pregătească meciul cu Rapid.** Dorinel Munteanu:

În continuare aflată pe loc retrogradabil, CSM Reșița are în această etapă, a 24-a, un meci dificil și, astfel, șanse mici de a părăsi poziția din zona roșie a clasamentului Ligii 2. Trupa condusă de Dorinel Munteanu joacă duminică, de la ora 12:30, la București, în Regie, cu Rapid, echipă care are o nouă ocazie de a urca pe locul 2, direct promovabil.

CSM Reșița a jucat un singur meci oficial în acest an, în prima rundă, când a câștigat cu 4-1 la Pandurii Târgu Jiu, după ce la pauză era condusă de „lanterna roșie”, iar etapa trecută a stat, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească pe Daco-Getica, retrasă din campionat în timpul turului. Astfel, Dorinel Munteanu a avut două săptămâni la dispoziție să pregătească în detaliu întâlnirea cu Rapid. Antrenorul echipei bănățene se așteaptă la un meci greu în Regie, dar spune că Laurențiu Buș și compania vor cel puțin o remiză.

„Va fi un joc foarte greu împotriva Rapidului, un joc în care formația din București este favorită. Mergem la Rapid să facem un joc bun și să câștigăm un punct sau puncte. Nu va fi ușor, și Rapidul este pus sub presiune, dar echipa noastră are un obiectiv, acela de-a se salva de la retrogradare. Fiecare joc îl tratăm foarte serios și vom încerca să obținem maximul”, a spus Munteanu, citat de Caraș Online.

Lui Munteanu îi e greu să facă lotul de 18: „S-au pregătit toți foarte bine”

Pentru această deplasare, Dorinel Munteanu susține că îi este greu să alcătuiască lotul de 18, având în vedere faptul că toți jucătorii s-au pregătit foarte bine în ultima perioadă. Din această săptămână, Reșița l-a achiziționat și pe experimentatul fundaș Andrei Dumitraș.

„Din punct de vedere al lotului, toți jucătorii sunt apți, cu o mică excepție. S-au pregătit toți foarte bine în ultimele două săptămâni și sunt încrezător. La antrenamente au răspuns toți foarte bine și sunt pus în situația în care îmi este greu să alcătuiesc echipa. Voi lasa acasă cinci-șase jucători care s-au pregătit foarte bine și îmi este greu să trec pe foaia de joc acei 18 jucători cu care vom face deplasarea.

Andrei Dumitraș va face deplasarea cu noi, Milorad Banac fiind răcit. Faptul că partida va fi televizată înseamnă că ne vom putea expune și vom putea demonstra suporterilor și oamenilor de fotbal că Reșița are lot și are valoare”, a mai declarat Dorinel Munteanu.

În tur, desfășurat pe stadionul „Mircea Chivu”, într-un moment în care CSM Reșița dădea impresia că va fi o echipă puternică în Liga 2 și că acasă va fi greu de învins, fiindcă în acel moment avea în spate un public frenetic, Rapid s-a impus cu greu, cu 2-1, însă la acest rezultat a contribuit și eliminarea destul de repede a lui Marco Ehmann. În fața a 8.500 de spectatori au marcat Marco Ehmann (19), respectiv Sandro Djuric (40) și Matias Roskopf (88).

Acum, după 23 de etape, CSM Reșița ocupă locul 16, retrogradabil, cu 21 de puncte, iar Rapid se situează pe poziția a 3-a, de baraj de promovare, cu 37 de puncte.

Marius ANGHEL 07 Mar. 2020, 09:38 Campionat
Pe aceeași temă