CS U Craiova are gânduri mari: Antal în ofensivă, Pârvulescu în conducere

Mihai Andries 30 May. 2014, 09:18 Campionat
CS U Craiova are gânduri mari:** Antal în ofensivă, Pârvulescu în conducere

În așteptarea deciziei privind dreptul de promovare, CS Universitatea Craiova se gândește deja la sezonul viitor și a început deja să tatoneze mai multe piste atât în ceea ce privește lotul de jucători, cât și conducerea clubului. Pe lista fotbaliștilor doriți în Bănie se află la loc de cinste nimeni altul decât Liviu Antal, golgheterul Ligii I.

Antal, interesat doar dacă nu pleacă afară și dacă echipa promovează

Jucătorul este impresariat de Ionel Codoban, unul dintre apropiații lui Mihai Rotaru, acționarul majoritar al CS Universitatea, și cel care a adus mai mulți dintre fotbaliștii existenți în prezent în lotul oltenilor. Eliberat de comisiile FRF de contractul cu FC Vaslui, Antal a discutat deja cu gruparea craioveană, conform DigiSport, însă nu se grăbește să ia o decizie din două motive. În primul rând, jucătorul ar prefera un transfer peste hotare. În cazul în care nu își găsește ceva acolo, ar putea fi interesat de gruparea olteană, doar dacă aceasta promovează.

„Nu mai am nicio treabă cu Vaslui. Una peste alta, pentru mine a fost o perioadă bună aici, am ieșit și golgheter. N-am mai marcat niciodată atâtea goluri. Din păcate, ca și foștii mei colegi, sunt dezamăgit de modul cum s-a încheiat și de condițiile pe care le-am avut pe final. Am mai multe oferte, însă deocamdată sunt în vacanță și vom vedea mai încolo ce va fi. Nu știu nimic nici de Steaua și nici de altă echipă momentan, nu vreau să mă gândesc, este destul timp”, a spus fotbalistul.

Pe lângă Antal, alți doi jucători ai Vasluiului sunt vizați de CS U Craiova, brazilienii Gil Bahia și Madson.

Pârvulescu, prezență constantă la meciurile Craiovei

Mai multe șanse de realizare are numirea lui Eugen Pârvulescu în funcția de președinte al grupării oltene, oficialul Pandurilor fiind văzut de de mai multe ori în ultimele zile la Craiova. La meciul cu ASA, de miercuri, Pârvulescu a stat chiar de lângă principalul acționar al alb-albaștrilor, Mihai Rotaru. La Târgu Jiu deja se vorbește în oraș de plecarea oficialului Pandurilor în direcția Craiova, inclusiv la club, astfel că anunțul oficial pare doar o chestiune de zile.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

 

Mihai Andries 30 May. 2014, 09:18 Campionat
Pe aceeași temă