CS Mioveni speră să bată Turris pentru a încheia turul pe loc promovabil. „Suntem două dintre surprizele acestui campionat, dar rezultatele nu au fost întâmplătoare”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2019, 16:03 Campionat
CS Mioveni speră să bată Turris pentru a încheia turul pe loc promovabil.**

CS Mioveni joacă în încheierea ultimei etape a turului, marți, de la ora 17:00, pe teren propriu, cu Turris Oltul Turnu Măgurele, însă jocul nu va fi ultimul al acestei prime părți a campionatului, deoarece miercuri e programată restanța din runda a 11-a dintre Dunărea Călărași și Rapid.

Argeșenii sunt momentan pe locul 2 în Liga 2 și cu o victorie în fața teleormănenilor își vor asigura această poziție la finalul turului, deoarece pe UTA nu o vor mai putea depășit, fiindcă arădenii au acum patru puncte în față și marți au o restanță cu Concordia Chiajna.

Marius Stoica: „Suntem în postura de a risipi și ultima picătură de sudoare pentru locurile fruntașe și ne dorim foarte mult acest lucru”

CS Mioveni a scârțâit în ultimele două meciuri. Pe teren propriu a încasat-o urât de la Rapid, cu 1-5, iar la Concordia Chiajna a remizat cu scorul de 1-1. Adversarul de marți nu este unul tocmai facil, Turris Oltul fiind echipa care în acest sezon a stat de cele mai multe ori pe prima poziție în clasament, iar acum e pe locul 5, la nouă puncte în spatele galben-verzilor.

Antrenorul echipei CS Mioveni, Marius Stoica, e conștient de dificultatea meciului cu Turris Oltul, dintre două formații surpriză ale acestui campionat.

„O victorie ne-ar îndulci puțin sufletele după un tur de campionat obositor, încărcat de emoție, de sudoare și cu jocuri spectaculoase. Suntem pe o poziție unde nimeni nu ne vedea, nu am strigat în gura mare despre problemele noastre, am suferit, am muncit și ne-am văzut de drum.

Din etapele rămase ne dorim maximum, dar niciodată nu poți anticipa ce se va întâmpla. Nivelul Ligii a 2-a, în momentul de față, este cu mult mai ridicat față de anul trecut, cu echipe foarte bune, cu bugete mari, cu antrenori de mare calitate, care fac această competiție foarte echilibrată. Cred că toate echipele au fost dezavantajate în unele jocuri, unele mai puțin, altele mai mult, cum și noi am suferit din acest punct de vedere, dar jucătorii au avut puterea de a trece peste aceste momente. Și noi și Turnu Măgurele suntem două dintre surprizele acestui campionat, dar rezultatele nu au fost întâmplătoare. Avem și noi și ei, un joc bun, cu fotbaliști de calitate, care pot face diferența în orice moment al jocului. Suntem două echipe care pot gestiona un rezultat prin calitatea jucătorilor și cei care vor greși mai puțin vor avea câștig de cauză. Iar cei care vor greși mai puțin sper să fim noi și, la final, să ne bucurăm susținătorii și pe cei care sunt aproape de noi trup și suflet.

Toate echipe, pe final de acest tur de campionat și-au consumat energetic și mental resursele și fac eforturi mari de a cumula maximum din aceste trei etape. Și noi suntem în această postură, de a risipi și ultima picătură de sudoare, pentru locurile fruntașe și ne dorim foarte mult acest lucru. Jucătorii au muncit pentru așa ceva și, chiar dacă au suferit, merită să fie răsplătiți cu aceste locuri din calsament. Din cele trei etape rămase, avem ocazia ca marți să facem primul pas, dar suntem conștienți de greutatea acestei partide. Jocul nostru trebuie să fie exact și pragmatic”, a spus, citat de csmioveni.ro, Marius Stoica, înaintea jocului cu Turris.

Înaintea jocului direct, CS Mioveni se află pe locul 2, cu 31 de puncte, iar Turris Oltul e pe poziția a 5-a, cu 29 de puncte. În următoarele două etape din 2019, CS Mioveni mai are meciuri cu ASU Poli (acasă) și CSM Reșița (deplasare), iar Turris Oltul joacă împotriva celor de la Pandurii (deplasare) și în ultima rundă stă.

Foto: Leczki JOZSI / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 25 Nov. 2019, 16:03 Campionat
Pe aceeași temă