Cristi Vlad răspunde după comunicatul Peluzei I Ilie Oană: „Noi, clubul, suntem primii care nu ne dorim să plecăm de pe stadion”. Ce spune despre cererea de demisie

Marius ANGHEL 23 Aug. 2018, 19:02 Campionat
Cristi Vlad răspunde după comunicatul Peluzei I Ilie Oană:

Președintele clubului Petrolul, Cristian Vlad, nu ia în calcul o demisie, așa cum îi solicitau suporterii de la Peluza I Ilie Oană în comunicatul-răspuns către cel în care gruparea ploieșteană anunța că se gândește să plece de pe teren propriu pe un alt stadion, din cauza problemelor cu administratorul arenei, CSM Ploiești. Oficialul spune că nu are de ce să plece de la gruparea galben-albastră, deoarece se află în obiectiv.

„Nu vreau să le răspuns suporterilor. De demisia mea o să discutăm în Comitetul Director. Avem Comitet Director o dată pe lună, atunci când se fac întâlniri și se pun pe masă toate problemele cu care se confruntă clubul. Nu vreau să vorbesc, să răspuns sub nicio formă legat de cererea lor de demisie, pentru că, din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare, suntem în obiectiv. Noi, prin comunicatul pe care l-am dat, nu am dorit decât să aducem la cunoștiință problemele pe care le avem. Atât și nimic mai mult. Eu, mai mult ca oricine, îmi doresc ca clubul să ajungă în cel mai scurt timp în Liga 1. Atât pot să spun”, a comentat, pentru Liga2.ro ProSport, Cristi Vlad.

Totodată, acesta răspunde și acuzațiilor că membrii reprezentanți ai suporterilor din Comitetului Director al FC Petrolul sunt ignorați: „O dată pe lună avem ședință de Comitet Director. Ar fi bine ca toată lumea să participe la astfel de ședințe. Noi informăm pe toată lumea. Este la libera lor alegere să vină sau să nu vină la ședință. Până acum, 80 la sută din membrii celor care fac parte din Comitet au venit la ședințe. I-am informat de absolut toate problemele pe care le avem, de toți pașii pe care îi facem”.

„Acțiunile astea repetate cred că sunt menite să ne defocuseze de la ce vrem să facem noi”

Cât privește comunicatul-răspuns al suporterilor, Cristi Vlad le transmite acestora că nu au înțeles corect mesajul transmis de Petrolul. Clubul ploieștean nu-și dorește să plece de pe stadionul „Ilie Oană”, ci doar a dorit să transmită noile problemele pe care le întâmpină cu administratorul arenei.

„Comunicatul emis de Petrolul spune clar că decizia nu este luată, ci este foarte foarte atent cântărită. Noi rămânem în continuare deschiși pentru orice lucru care este pentru binele clubului, care poate să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor. Ceea ce am făcut noi, am făcut doar să comunicăm lucrurile cu care ne confruntăm. Din punctul meu de vedere, tot ce se întâmplă, acțiunile astea repetate, cred că sunt menite să ne defocuseze de la ce vrem să facem noi, de la construcția pe care ne-am propus-o. Noi suntem primii care nu ne dorim să plecăm de pe „Ilie Oană”. Acțiunile astea repetate, externe, ne pun pe noi, practic, în imposibilitatea de a ne respecta partenerii, obiectivele și, inclusiv, suporterii”, a spus Cristi Vlad, care e curios dacă la fel va fi tratată și Federația Română de Fotbal de către administratorul stadionului „Ilie Oană” atunci când va veni să o închirieze pentru naționala României: „Avem un protocol prin care CSM-ul se obligă să ne închirieze stadionul „Ilie Oană” în întregime, tot. CSM-ul trebuie să pună la dispoziție stadionul degrevat de sarcini. Nu e vorba de reclamele noastre aici, ci că vine altcineva și își pune reclamele pe stadion. Nu avem o problemă cu reclamele puse în afara perioadei în care noi închiriem stadionul, ci să nu apară la evenimentele organizate de noi, în care avem închiriat în întregime stadionul „Ilie Oană”. Am primit notificare de la terță persoană în care ni s-a spus că dacă dăm jos reclamele ne dă în judecată. Nu avem o problemă cu persoana respectivă, ci cu CSM-ul, care închiriază același lucru de două ori. Eu sunt tare curios ce o să se întâmple cu Federația Română de Fotbal, când va veni pe 7 septembrie. Ce se va întâmpla? Pentru că e aceeași speță. Federația vine și închiriază stadionul și vine cu partenerii ei. Dacă primăria vine și își impune același punct de vedere pe care și-l impune cu FC Petrolul? Pun și eu întrebarea asta”.

CITEȘTE și:

Petrolul amenință că ia în calcul să-și dispute meciurile de pe teren propriu pe un alt stadion. „Am aflat cu surprindere de această situație”. Ce s-a întâmplat

Peluza I Ilie Oană, mâniată pe conducerea clubului Petrolul după ultimul comunicat. „Creeză un nou război între fani și primărie, care nu ne aparține”. Lui Cristi Vlad i se cere demisia

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 23 Aug. 2018, 19:02 Campionat
Pe aceeași temă