Craioveanu: „Pentru mine e un rezultat pozitiv. Trebuie răbdare!”

Marius ANGHEL 09 Sep. 2013, 15:23 Campionat
Craioveanu:**

Directorul de imagine al CS Universității Craiova apreciază că egalul cu Gloria Bistrița reprezintă un rezultat pozitiv, dat fiind că echipa oaspete a jucat în sezonul trecut pe prima scenă.

Craioveanu a spus: „Ă‚sta e fotbalul. Gloria a fost o echipă complicată, care a știut să stea în teren, cu mult mai multă experiență. Orice început este greu, sunt 25 de jucători noi, trebuie să avem răbdare. Pentru mine este un rezultat pozitiv, să nu uităm că Gloria este o echipă care a căzut anul trecut și o echipă cu mai multă experiență, care are știința jocului. Trebuie să avem răbdare. Au fost 11.000 de suporteri în tribune, puștii ăștia au fost obișnuiți să joace cu 1.500 de oameni. E tracul, eu sunt conștient de acest lucru. Repet, rezultatul este pozitiv”.

Fostul golgheter al Ligii întâi s-a arătat încântat de afluența de fani de pe „Ion Oblemenco”: „Nu m-așteptam să vină atâta lume. Cred că au fost 10-12.000. Sperăm ca la următorul meci să vină 15-20.000 de suporteri”.

Gică Craioveanu consideră că o echipă de valoare nu se poate face bătând din palme: „Erik este un antrenor bun, foarte bine pregătit, cu caracter, dar trebuie să avem răbdare. Nu poți să faci echipă peste noapte. Vă dau exemplu PSG, au Ibrahimovic, Cavani, Lucas Moura și tot nu câștigă tot”.

Lincar: „Mulțumesc publicului, care a fost cu sufletul alături de noi”

Antrenorul CS Universității Craiova a apreciat suportul publicului de pe arena Ion Oblemenco și consideră că mai multă luciditate la finalizare ar fi putut aduce toate punctele în vistieria echipei sale.

Erik Lincar a spus: „Orice renaștere este grea. Vreau să mulțumesc publicului, care a fost în număr foarte mare, ne-a încurajat, a fost cu sufletul alături de noi până în ultima clipă, pentru victoria pe care ne-o doream cu toții. Dar, până la urmă s-a terminat la egalitate. Ne-am creat în a doua repriză multe șanse de a marca, păcat că nu am avut mintea limpede acolo în fața porții. Bistrița o echipă cu experiență, care din iarna trecută își pregăteau sezonul acesta în liga a doua. Rămâne contracandidata noastră la promovare”.

Tehnicianul Universității a declarat că vizează victorii în următoarele două jocuri: „Eu nu cred că jocul a fost chiar așa de slab, au jucat destul de bine, în special în repriza a doua, păcat de greșeala pe care am făcut-o în defensivă la golul pe care l-am primit. Eu zic că publicul craiovean este cunoscător de fotbal și apreciază modul în care am luptat. Noi dorim să câștigăm oriunde vom juca, și în cupă marți, și sâmbătă la Severin”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 09 Sep. 2013, 15:23 Campionat
Pe aceeași temă