Costel Bogoșel: „Rezultatul este just”

06 May. 2009, 22:27 Campionat
Costel Bogoșel: „Rezultatul este just

CS Universitatea Goldiș a reușit să obțină și acum cele trei puncte puse în jocul cu CFR, la fel ca și în toamnă lângă Gara Mare. Ca și în tur, studenții s-au impus la limită, după un meci cu foarte multe emoții.

„Am avut un meci foarte greu, așa cum ne așteptam de fapt. Echipa oaspete a venit să-și vândă foarte scump pielea. Am condus la pauză, puteam să mai înscriem, dar la fel de bine se putea termina repriza și la egalitate. După 2-2, când am fost egalați și se putea întâmpla orice. Mă bucur că am câștigat și consider că e o victorie muncită a băieților care merită toate felicitările mele. Oaspeții ne-au surprins prin gabarit. E bine că neșansa din meciurile trecute s-a întors”, a declarat Costel Bogoșel.

La finalul partidei, fotbaliștii au scandat în vestiar „să vină banii, să vină banii, să vină banii la băieți”. Întrebat de Observator arădean despre ce bani făceau referire fotbaliștii care patru etape la rând au cunoscut înfrângerea, Bogoșel a spus: „Este vorba de prima din acest meci și salariul pe luna aprilie. Trebuia să primească salariul până în data de 1 a lunii, însă acest program nu ne-a permis. La noi există o stabilitate financiară care ne ajută foarte mult”.

Altfel, dacă Bugar a declarat cu un rezultat de egalitate era mai aproape de adevăr, Bogoșel a spus că victoria echipei pe care o pregătește e pe deplin meritată.
 

Articol scris de Daniel Berar

06 May. 2009, 22:27 Campionat
Pe aceeași temă