Cosmin Petruescu nu intră în panică, deși echipa sa are 0 puncte după două etape: „Partida a fost decisă, practic, în două minute”

Octavian Vasilescu 11 Aug. 2018, 17:08 Campionat
Cosmin Petruescu nu intră în panică, deși echipa sa are 0 puncte după două etape:

ASU Politehnica a pierdut și în deplasare, de data aceasta cu 2-1 pe terenul Energeticianului, după ce în prima rundă a  cedat acasă cu 1-0 cu Chindia. În două jocuri, alb-violeții au marcat un singur gol, prin Marvin Schieb, iar tehnicianul Cosmin Petruescu a punctat că e nevoie de mai multă luciditate în fața porții.

Antrenorul a vorbit de valoarea echipei din Valea Jiului, care a marcat două goluri în minutele 36 și 37.  A fost, într-adevăr, un meci cu două reprize diametral opuse: în prima repriză am primit două goluri, iar în cea de-a doua nu am mai primit. Într-adevăr, a fost un joc foarte disputat, anticipam acest lucru și la conferința de presă premergătoare acestei partide. Am anticipat că vom întâlni o echipă care va avea un cuvânt greu de spus și care, în opinia mea, cu siguranță se va implica în lupta pentru promovare. Drept dovadă și valoarea individuală a jucătorilor pe care îi au, dar și grupul pe care îl formează. A fost o primă repriză echilibrată, poate cu un plus de posesie pentru echipa gazdă. Partida a fost decisă, practic, în două minute, când pe două nesincronizări în defensiva noastră am reușit, cu ghilimelele de rigoare, să încasăm două goluri. În repriza a doua am controlat, din punctul de vedere al posesiei și al ocaziilor de gol, am reușit să reducem din diferență, dar, din păcate, nu am înscris și un al doilea gol, care să ne fi asigurat pun punct, meritat din punctul meu de vedere, după aspectul jocului”, a punctat Petruescu.

În meciul cu Chindia, echipa a ratat și mai mult, drept dovadă, eficiența în fața porții lasă încă de dorit. Petruescu a punctat și el acest lucru. Acesta este fotbalul, mergem mai departe și trebuie să ținem capul sus. Echipa joacă, din punctul meu de vedere, se exprimă bine, dar trebuie să fim mai încrezători și mai inspirați în fața porții. Cu siguranță vor veni și rezultatele pozitive, pe care sunt convins că ne așteaptă suporterii noștri, care au fost și astăzi alături de noi. Sperăm ca în etapa viitoare, pe teren propriu, să obținem victoria, ca să putem spune că începem și noi campionatul”, a mai spus antrenorul.

Articol scris de Anda Deliu

Octavian Vasilescu 11 Aug. 2018, 17:08 Campionat
Pe aceeași temă