Conferință de presă la SC Bacău: jucătorii au explicat de ce schimbarea lui Viorel Tănase a fost benefică

Horia Alexoae, Mihai Andries 03 Oct. 2014, 08:00 Campionat
Conferință de presă la SC Bacău:** jucătorii au explicat de ce schimbarea lui Viorel Tănase a fost benefică

Cu mai puțin de 48 de ore înainte de meciul de campionat cu CS Balotești, Sport Club Bacău a organizat o conferință de presă, la care au participat antrenorul Cristi Popovici și jucătorii Răzvan Adăscăliței și Bogdan Rusu. S-a vorbit atât despre partida de sâmbătă, cât și despre efectele schimbării de antrenor la gruparea băcăuană.

„E clar că nu ne putem propune altceva decât să câștigăm acest meci, având în vedere seria de rezultate negative pe care am avut-o. Despre echipa din Balotești pot spune că a avut evoluții oarecum contradictorii până acum și e o echipă imprevizibilă, care ba a pierdut foarte greu, ba a marcat 3 goluri, ba a pierdut la scor. Este o echipă pe care trebuie să o luăm foarte în serios, de altfel trebuie să abordăm toate meciurile în aceeași manieră. Având o zestre de numai un punct, e clar că vor juca pe orice teren cu gândul să acumuleze puncte, mai ales că au câțiva jucători experimentați, care pot trage echipa după ei” a declarat Cristi Popovici

Bogdan Rusu a explicat că se simte mai bine în noul sistem de joc impus de Popovici: „Trebuie să ne mobilizăm și să ne dăruim pe teren pentru a câștiga cele trei puncte. Vrem să batem pentru a urca în clasament, pentru că nu ne place în subsolul clasamentului. Golul pe care l-am înscris la Năvodari contează foarte mult pentru mine, mai ales fiindcă am intrat din postura de rezervă și am reușit să egalez. Schimbarea sistemului într-unul cu doi atacanți mă ajută foarte mult, fiindcă îmi era foarte greu să joc în spatele vârfului.”

Schimbarea antrenorului a adus liniște în vestiar după cum spune Răzvan Adăscăliței: „Suntem conștienți că ne așteaptă un meci foarte greu și foarte important. Starea terenului nu va putea constitui o scuză pentru un rezultat nefavorabil, fiindcă e aceeași pentru ambele echipe. Suntem foarte motivați și încrezători că vom putea obține cele trei puncte. Cred că golurile pe care le-am tot luat pe final de meci au fost cauzate de lipsa de concentrare până la ultimul fluier al arbitrului. După venirea noului antrenor e altă atmosferă în vestiar, se simte o altă atitudine din partea noastră, e o schimbare în bine.”

Articol și foto de Horia ALEXOAE

Horia Alexoae, Mihai Andries 03 Oct. 2014, 08:00 Campionat
Pe aceeași temă