Conducătorii CS Mioveni au ales noul antrenor al echipei. „Vom merge pe mâna lui Gică Mihali”

Marius ANGHEL 24 Sep. 2017, 15:02 Campionat

Rămasă fără antrenorul Adrian Mihalcea (41 de ani) după meciul cu Luceafărul Oradea, câștigat ieri cu 3-2, în cadrul etapei a 9-a a Ligii 2, CS Mioveni și-a găsit un înlocuitor pentru banca tehnică. La finalul jocului cu bihorenii, președintele Consiliului Director al clubului, Dumitru Olteanu, a spus că noul antrenor principal al echipei este fostul internațional din perioada Generației de Aur Gheorghe Mihali (51 de ani).

„Vom merge pe mâna lui Gică Mihali, care va fi ajutat de secundul Olteanu”, a declarat Dumitru Olteanu la Sport Total FM. Președintele Mioveniului comentând și despărțirea după doar trei meciuri de Adrian Mihalcea. „Am avut o discuție cu Adi Mihalcea și l-am înțeles, chiar dacă nu ne-a picat bine. Pentru noi este o onoare să dăm un antrenor la echipa națională. Ne-a promis că se va întoarce după ce își va încheia aventura”, a mai spus Olteanu.

Fostul fundaș central al echipelor Olt Scornicești, Inter Sibiu, Dinamo sau EA Guingamp, Gheorghe Mihali, a antrenat în cariera sa echipe precum CSM Focșani sau Universitatea Cluj, iar ca secund a colaborat fie cu Dorinel Munteanu, la CFR Cluj și FC Argeș, Ion Marin, la Al Ettifag sau Dubai CSC, și, mai nou, cu Adrian Mihalcea, cu acest din urmă atât la UTA Arad, cât și la CS Mioveni, ambele în primele etape ale acestui sezon de Liga 2.

CS Mioveni a rămas fără antrenorul Adrian Mihalcea, numit în urmă cu două săptămâni, după ce acesta a acceptat să îi fie secund lui Cosmin Contra la naționala României. Mihalcea a condus echipa în ultimele trei etape, în meciurile din rundele 1-6 principal fiind

După nouă etape desfășurate în Liga 2, CS Mioveni se află pe locul 7, cu 14 puncte, și acum va avea al treilea antrenor principal, după ce până acum a fost condusă de Florin Marin (etapele 1-6) și Adrian Mihalcea (etapele 7-9).

Articol scris de Marius ANGHEL

 

Marius ANGHEL 24 Sep. 2017, 15:02 Campionat
Pe aceeași temă