Condescu, pus la zid de fostul impresar de „casă” al Pandurilor. „Nu înțelege fotbalul. Procesul cu TAS e doar o poveste”

Condescu, pus la zid de fostul impresar de

Dacă, în trecut, a adus la Pandurii o serie de jucători care au contribuit la ascensiunea echipei gorjene, agentul sârb Zvonko Milojkovic nu mai vrea să lucreze cu Marin Condescu, președintele USMO și conducătorul din umbră al grupării retrogradate în Liga 2.

„Da, m-a sunat domnul Condescu, să aduc jucători, dar nu ne-am înțeles deloc. Îmi pare rău de echipa asta, îmi plânge inima când văd ce a ajuns. Deși sunt sârb, tot timpul am ținut la Pandurii mai mult decât alții care sunt din Gorj și care nu fac nimic să o ajute să scape de la moarte”, a spus Zvonko Milojkovic.

Sârbul a mai precizat că l-a sfătuit pe președintele USMO să nu lase jucătorii din sezonul precedent să plece liber de contract, însă n-a fost ascultat. „L-am sfătuit ce să facă, dar nu înțelege fotbalul. Domnul Condescu putea să ceară bani pe jucătorii care au plecat în această vară și care mai aveau contract cu echipa, dar nu a vrut. I-am explicat ce să facă, dar a refuzat. Dacă a făcut așa, eu spun că nu a vrut să aducă bani la club. Putea să obțină bani pe jucători, dar nu a făcut-o. Omul nu înțelege, când ești în groapă trebuie să faci totul ca să te salvezi. El nu a făcut, ba mai mult a făcut cadouri altora care au bani și nu îi interesează de Pandurii. Au umilit Pandurii. Avea asul în mânecă și putea strânge cu ușa niște echipe care au folosit jucători ce erau sub contract cu Pandurii, jucători care nu aveau acceptul de la Pandurii să plece în altă parte până la 1 iulie”, susține Milojkovic.

Să spună un nume dintre cei 40 de sponsori care vine să bage banii la Pandurii

Mai mult, agentul sârb are dubii și în privința procesului de la TAS și crede că pe noul stadion din Târgu Jiu se vor desfășura concerte, nu meciuri de fotbal.

„Condescu spune că are 40 de sponsori, dar să spună un nume care vine să bage banii la Pandurii. Eu spun că nu are niciunul, eu de asta sunt convins. La TAS clar putea câștiga punctele înapoi dacă mă asculta. Nu a vrut să facă actele ca lumea, nu că nu știe, nu a vrut. Iar cu TAS-ul acum e doar poveste. Nu va fi niciun proces la TAS, o să vedeți. Și să știți că pe stadionul cel nou se vor face doar concerte de muzică populară, fotbal nu se va juca”, a adăugat Zvonko Milojkovic.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

Pe aceeași temă