COMENTARIUL LIVE / Studenții au rămas fără goluri!

04 Apr. 2009, 12:06 Campionat
COMENTARIUL LIVE /** Studenții au rămas fără goluri!

FC Ploiești și Sportul Studențesc s-au întâlnit azi pe stadionul Astra în cea mai interesantă partidă a etapei a 23-a din seria I.

"Gașca Nebună" nu a reușit să arate că victoria categorică obținută runda precedentă cu CS Buftea (6-1) nu a fost întâmplătoare, iar gazdele au obținut trei puncte de care aveau nevoie ca de aer pentru a nu ieși din lupta pentru promovare.

Ploieștenii au deschis rapid scorul prin Damaschin (4′) și au reușit să preia frâiele jocului, majorându-și avantajul chiar pe final de repriză, la o fază superbă finalizată cu voleul lui Paulinho (42′). Schimbările lui Motroc nu au fost prea inspirate și echipa Bucureșteană nu a reușit nici măcar golul de onoare.

 

 

COMENTARIUL LIVE

 

â–ºMin. 90+3: Fluier final! Sportul pierde în fața Ploieștenilor lui Marius Șumudică.

â–ºMin. 90: Se arată trei minute de prelungire.

â–ºMin. 87: Lemnaru primește o centrare ideală de la Stan, în careul advers, însă preluarea sa este defectuoasă și pierde balonul.

â–ºMin. 85: Studenții încă nu renunță la luptă și continuă să forțeze în atac.

â–ºMin. 78: Schimbare la Sportul: Secăreanu iese și intră Stere.

â–ºMin. 77: Ocazie foarte bună pentru Sportul, însă reluarea lui Curelea nu este îndeajuns de puternică pentru a-l învinge pe Iatan.

â–ºMin. 72: Jocul este oprit deoarece Stan acuză o accidentare. Jucătorul iese pe marginea terenului pentru îngrijiri medicale.

â–ºMin. 70: Schimbare la Sportul: Iese Cazan și intră Chețan.

â–ºMin. 66: Schimbare la FC Ploiești: Damaschin este înlocuit cu Ciobanu.

â–ºMin. 64: Ciupe a fost la un pas să marcheze pentru Sportul, însă nu a ajuns la timp la mingea reținută într-un final de Iatan.

â–ºMin. 61: Schimbare și la Sportul: Ghingă iese, Lungu intră

â–ºMin. 59: Prima schimbare la gazde: Păun iese și Bah intră.

â–ºMin. 58: Ciupe centrează în forță de pe dreapta, însă reluarea tânărului Truță este defectuoasă.

â–ºMin. 54: Lemnaru este oprit pentru o poziție de off-side.

â–ºMin. 46: A început repriza secundă!

â–ºMin. 45+1: Final de repriză!

â–ºMin. 42: GOL FC Ploiești!!! Paulinho reia din voleu o centrare foarte bună, Popescu nu schițează niciun gest și scorul devine 2-0!

â–ºMin. 41: Lemnaru scapă singur cu Popescu, ezită și goalkeeperul parează.

â–ºMin. 37: Curelea recepționează o minge înaltă, însă preluarea greșită face ca acesta să piardă controlul asupra balonului și, implicit, posesia.

â–ºMin. 33: Cartonaș galben pentru Ferfelea.

â–ºMin. 31: Ciupe execută o nouă lovitură liberă de pe dreapta, un jucător al gazdelor atinge balonul cu mâna, în interiorul careului, însă arbitrul dă fault în atac.

â–ºMin. 27: Curelea scapă singur pe contraatac, dar este oprit de fanionul asistentului. Off-side.

â–ºMin. 25: Lovitură liberă pentru Sportul, de pe dreapta. Ciupe trimite o centrare înaltă în careu, dar niciun student nu ajunge la ea. Este corner.

â–ºMin. 22: Sportul nu reușește deocamdată să se apropie periculos de poarta lui Iatan.

â–ºMin. 18: Irimia recepționează o palmă involuntară în figură de la V. Gheorghe. Nu se dă fault.

â–ºMin. 16: Costin Gheorghe premește un cartonaș galben pentru o intervenție mai dură.

â–ºMin. 14: Costin Gheorghe rămâne la pământ în urma unui duel mai aprins cu un ploieștean și acuză primirea unui cot în figură. Acesta se ridică până la urmă.

â–ºMin. 11: Sandu execută prost o lovitură liberă de la peste 30 de metri, lateral dreapta. Fundașii Sportului înlătură lejer pericolul.

â–ºMin. 8: Ploieștenii au un început mai bun de meci. Aceștia își continuă pressing-ul chiar dacă au reușit să deschidă scorul foarte rapid.

â–ºMin. 4: GOL FC Ploiești!!! Damaschin deschide scorul pentru echipa sa în urma unui corner!

â–ºMin. 1: A început partida!

 

 

 

â–º FC Ploiești: Iatan – Mihalache, Rohat, Oprsal,  V. Sandu – Paulinho, Seto, V. Gheorghe, Păun – Damaschin, Lemnaru. Antrenor: Marius Șumudică. Rezerve: Miron, Stan, Păduraru, Ciobanu, Neagu, Gafița, Bah

 

â–ºSportul Studențesc: Popescu – Ciupe, Patrichi, Secăreanu, Cazan – Costin Gheorghe, Irimia, Ghinga, Ferferlea – Truță, Curelea. Antrenor: Florin Motroc. Rezerve: Vreme, Stere, Gâscă, Dobre, Chețan, Lungu, Fărcășanu
 

 

04 Apr. 2009, 12:06 Campionat
Pe aceeași temă